imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Новите рекламни видеа на App Store в iOS 11


Каквото и да правим, рекламните кампании на Apple винаги са привличали нашето внимание, още повече, когато става на въпрос за някое видео на нов продукт или пък на част от неговите възможности. Доста често кадрите са със сравнително кратка продължителност от под минута, от което правило не правят изключение и свежите реклами на изцяло новия App Store в iOS 11.

Преди около месец, компанията ни показа малка част от възможностите на iPad Pro в комбинация с iOS 11 в шест последователни видеа от поредицата How to. Преди няма и денонощие, към интересните предложения се присъединиха още три видео съвета, но явно това е само началото. За да видите какви промени носи новата операционна система на Apple и върху вашето поколение iPad, посетете тази връзка, а ние ще разгледаме поредните видеа, които разкриват възможностите на обновения App Store.

Първите кадри са с продължителност от 38 секунди, която явно е съвсем достатъчна да ни покаже всички промени в разработката, които реално ще видите и в останалите три предложения, всяко от по около 15 секунди.

Макар и да не става много ясно от приложеното видео, раздел Today може да ви запознае с четири тематични категории, като всяка от тях крие някоя игра или приложение. Вариантите се менят всеки ден.

Второто видео отново акцентира върху Today, но и ни отвежда към категория App Culture, в която намира своето място страхотното приложение Karaoke at Home, заедно с доста подробно описание на разработката.

Последните рекламни кадри отново насочват нашето внимание към една игра, но не трябва да забравяте, че точно в този раздел, всеки четвъртък след 20:00 ч. наше време ще се появява и промоционалното приложение на седмицата на App Store, което може да свалите по изцяло безплатен начин през следващите седем дни.

Повече за iOS 11 може да разберете, като посетите тази връзка.

Източник: Apple

BTS article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.