imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ново доказателство за появата на AirPower в кода на iOS 12.2


През последните няколко дни съвсем неочаквано се запознахме с няклко нови Apple разработки. До 10.5 инчовия iPad Air се подреждат петото iPad mini поколение и актуализираните 21.5 и 27 инчови варианти на iMac, но явно компанията не е приключила с изненадите. Припомняме ви, че все още не сме се запознали с прогнозираната безжичната зарядна поставка на Apple, което съвсем скоро може да се промени, а ние ще ви покажем всичко, което знаем за очаквания смарт аксесоар, както и защо очакваме неговата поява съвсем скоро.

Полезният аксесоар трябваше да дебютира в рамките на 2018-та, но явно няма да се наложи да чакаме още кой знае колко дълго, за което свидетелства и откритата промяна от Guilherme Rambo в кода на последната бета версия на iOS 12.2. Според разработчика от 9to5mac, очакваната втора актуализация подготвя мобилната операционна систма да функционира с безжично зарядно, върху което може да поставите повече от едно устройство, а ние знаем, че това е една от основните характеристики на AirPower.

Според ChargerLab, грижата за производството на AirPower е в ръцете на Luxshare Precision, в чиято база се произвеждат AirPods и високоскоростните USB-C кабели на Apple, но има и още нещо. Отново точи източник застава зад твърдението, че първите произведени единици на безжичната зарядна поставка ще бъдат готови тази пролет, което не означава, че те ще стигнат до потребителите след няколко месеца, но пък подкрепя твърдението, че зарядната поставка може да бъде представена по време на WWDC 2019.

Не трябва да забравяме, че освен iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X, през 2018 година дебютираха още няколко устройства на Apple (iPhone XR, iPhone Xs и iPhone Xs Max), които разполагат с вграден модул за безжично зареждане на батерията, което отново ни кара да смятаме, че съвсем скоро може да се запознаем и с безжичната зарядна поставка. Достатъчно е само да изчакате появата на AirPower, да поставите вашия съвместим iPhone върху поставката и неговата батерия ще премине в режим на зареждане, което се отнася и за Apple Watch, а за да разберем дали разработката ще дебютира в рамките на този месец около очакваното It’s Show Time събитие на Apple, ще трябва да изчакаме още малко.

Източник: 9to5mac

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.