imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ново доказателство за появата на Smart Battery Case за iPhone Xs и XR


Няма никаква причина да изброяваме техническите характеристики на новите iPhone поколения за пореден път. Вероятно вече сте се запознали с Xs и Xs Max флагшип моделите на компанията и с по-бюджетното XR поколение, а ние имаме една добра новина. Вероятно съвсем скоро ще дебютират и авторските калъфи с вградена батерия за новите iPhone поколения, зад което твърдение вече може да застане и официалната версия на втората поправка на първата iOS 12 актуализация.

Припомняме ви, че първата следа за появата на умния аксесоар се появи в watchOS 5.1.2 преди около месец. В последната версия на операционната система на Apple Watch се откроява изцяло новата Smart Battery Case икона, която видно от приложеното изображение е предвидена за последните iPhone поколения. Нямаме никаква представа за точните характеристики, с които ще се отличава вградената в умния калъф батерия, но това не е от толкова голямо значение. При всички положения тя ще може да удължи живота на батерията на вашия iPhone XsiPhone Xs Max или iPhone XR значително, но нека преминем и към втората интересна следа за появата на любопитния аксесоар.

Не трябва да забравяме, че преди около месец 9to5mac сподели и няколко изображения на очакваните A2070, A2071 и A2171 умни калъфи, които определено бихме могли да свържем с представените в рамките на тази есен 5.8, 6.1 и 6.5 инчови iPhone поколения. Ако сравним разработката с предишния умен калъф, прави впечатление не само вертикално разположения отвор за основната камера на устройството, но и видимо по-голямата повърхност, върху която е разположена вградената батерия или нейните по-сериозни размери.

Вградената батерия се разпростира от край до край на калъфа, като в горната си част стига до отвора за камерата, но има и още нещо. Всеки един край е доста по-заоблен спрямо предното поколение Smart Battery Case, което означава само едно. Устройството ще бъде доста по-удобно за хващане, по-елегантно и вероятно по-дебелата част от калъфа ще бъде почти неразличима от горната, но нека разгледаме и последната, скрита в официалната версия на втората поправка на iOS 12.1 следа, която отново ни кара да смятаме, че съвсем скоро ще се запознаем с прогнозирания аксесоар.

Просто един малък експеримент. Към iPhone XS с малка модификация е свързан калъф с вградена батерия за зареждане, предназначен за предишните iPhone поколения, като резултатите са категорични. Операционната система не само разпознава аксесоара в комбинация с флагшип модела, но и го визуализира по тематичен за новите iPhone поколения с разпънат екран начин. Нямаме представа кога разработката ще се появи на пазара, но вероятно това ще се случи в началото на тази година или по-скоро в рамките на предстоящите пролетни месеци.

Източник: MacRumors

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.