imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ново предположение за появата на второ поколение iPhone SE


През последните месеци разгледахме доста предположения относно появата на изцяло нов iPhone SE с разпънат екран във всеки край и вградена Face ID биометрична система. Концептуалните варианти на Curved.de и Concept Creator не само изглеждат страхотно, но и са подкрепени от Economic Daily News и DigiTimes, а до последния доклад на KGI Securities, който им се противопоставя, вече застава и прогнозата на един не толкова известен или поне за нас китайски сайт QQ.com.

Съществува вероятност промените в новия iPhone SE да се свеждат единствено до неговите технически характеристики, като по-мощен процесор, повече оперативна памет и вероятно по-добра основна и предна камера, зад което твърдение застава и последният доклад на Ming-Chi Kuo. Анализаторът, който се отличава със своите изключително точни прогнози смята, че компанията не разполага с достатъчно ресурси да се справи с този проект или поне в рамките на първата половина от настоящата година, а според QQ.com, тези промени определено биха извадили устройството от ценовия клас, в който попада към днешна дата.

Според китайската медия, очакваното второ поколение iPhone SE ще може да се похвали с малко по-голям диагонал на екрана с размер от 4.2 инча и с по-мощен процесорен чип A10 Fusion, докато оперативната памет ще остане 2 гигабайта, което се отнася и за основната. Устройството ще се отличава с вградена памет от 32 и 128 гигабайта, а според не толкова достоверния сайт, предложението ще дебютира по време на Световната конференция на разработчиците, която ще се проведе през месец юни.

 

Не трябва да забравяме, че повечето източници, включително и KGI загатват, че през втората половина на годината ще се запознаем с три нови iPhone модела с разпънат екран във всеки край. Повече за очакваните разработки може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ви припомняме, че отражението на разпънатия екран и премахнатият Home бутон в iPhone X е впечатляващо. При малко по-големи външни размери от тези на 4.7 инчовите предложения, диагоналът на неговия екран достига до 5.8 инча или с 0.4 инча повече спрямо 5.5 инчовия екран на вариант Plus.

Източник: MacRumors

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.