imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Нов видео клип сравнява „iPhone 7“ с iPhone 6s


Преди по-малко от седмица ви запознахме с един завършен вариант на iPhone 7, за което може да си припомните тук, а днес вече разполагаме и с любопитно видео, което сравнява сегашното поколение iPhone с това, което очакваме да дебютира през септември.

Видеото отново е предоставено от китайската социална медия Weibo и въпреки, че няма как да бъдем сигурни в достоверността на кадрите, може да предположим, че те са реални или се доближават изключително много до очакваното устройство, поради наличието на голяма част от най-прогнозираните промени.

Тези кадри, подобно на всички прогнози, отново ни разкриват едно устройство с идентичен размер с този на сегашното поколение смартфон на Apple, много наподобяващ дизайн на този на iPhone 6s, както и съвкупност от малки промени, които превръщат устройството в още по-елегантен представител на iPhone семейството.

Още от първите кадри забелязваме една от главните промени, които допринасят за по-изчистения дизайн на устройството, а именно реорганизацията на антените, вградени в задния корпус. Хоризонтално разположените антени под формата на елегантни линии са преместени от задната долна и горна част на корпуса в съответната горна и долна странична част. Веднага след тази новост забелязваме и друга промяна, която също е дискутирана изключително много през последните месеци. Стандартният 3.5 милиметров аудио жак е премахнат, а на негово място е поставен втори говорител, който позволява на устройството да възпроизвежда по-качествен стерео звук.

iphone-7-vs-iphone-6s-04-800x600

Припомняме ви, че очакваното устройство вероятно ще дойде в комплект с безжични Bluetooth слушалки, а всеки потребител, който има нужда от 3.5 мм аудио изход, ще може да получи такъв чрез един съвсем малък преходник, който просто ще трябва да бъде включен в lightning порта на 7-мото поколение iPhone.

Следващата подкрепена и в настоящето видео прогноза разкрива наличието на по-висококачествена вградена камера, както и по-голям фото сензор, благодарение на които сме сигурни, че ще запечатвате по един още по-качествен начин вашите любими моменти.

За съжаление, предната страна на устройството не се вижда много ясно, като предположенията за вграден Force Touch Home бутон, както и реорганизацията на сензорите, заедно с по-голям говорител-слушалка остават неподкрепени от настоящето видео, но разбира се не са и отхвърлени.

iphone-7-vs-iphone-6s-03-800x600

Вижте всички прогнози, предположения и снимки на очакваното 7-мо поколение iPhone, като натиснете тук, а ние ще ви припомним още една, вероятно очаквана от всички потребители новост, която загатва за базово изпълнение на устройството с вградена 32 GB-това памет.

iPhone 7 ще дебютира през месец септември, заедно с вариант Plus, който освен своя по-голям размер ще предложи и двойна камера, комбинирана с 3 GB оперативна памет.

Очакваното устройство стандартно ще бъде задвижвано от мобилната операционна система iOS, чиято 10-та версия ще дебютира отново през септември, заедно с iPhone 7.

Източник: macrumors

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.