imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Няколко интересни видеа на очакваните iPhone поколения


През последните месеци разгледахме доста противоположни предположения относно появата на iPhone SE с разпънат екран във всеки край и вградена Face ID биометрична система. Значителна част от източниците, включително и Ming-Chi Kuo от KGI, загатват за устройство, което няма да се различава сериозно от актуалното, но не и според Olixar. Производителят на мобилни аксесоари е сигурен, че Apple няма да ни изненада с ново поколение на компактния смартфон, а ние вече разполагаме и с две интересни видеа на очакваните 6.1 и 6.5 инчови предложения с разпънат екран във всеки край.

Според повечето източници, включително и Olixar, 5.8 инчовият диагонал, с който разполага iPhone X ще намери място като размер и при очакваните нови поколения, като до него ще застане още едно OLED предложение с диагонал от 6.5 инча. Вероятно тези устройства няма да се различават кой знае колко сериозно от иновативния смартфон iPhone X на Apple – по-мощен процесор, повече оперативна памет и усъвършенствани камери, но има и още нещо. До двете разработки ще се подреди и едно по-бюджетно 6.1 инчово поколение с разпънат LCD екран, за което свидетелстват и новите, споделено от TigerMobiles видеа.

Размерите, с които може да се похвали смартфонът на Apple от най-висок клас ще бъдат запазени. Корпусът ще е идентичен с този на iPhone X, но с една разлика. Заедно с новите разцветки ще се запознаем и с малко променен панел на задната, вертикално разположена двойна камера, но нека да се върнем към 6.5 инчовия вариант. Той ще представлява Plus на 5.8 инчовия смартфон, който ще се различава от по-малката разработка единствено по размерите на вградения OLED екран, а ние ще разгледаме и второто видео, макар и да сме сигурни, че кадрите няма да ни запознаят с нищо повече от два макета на прогнозираните поколения.

Съвсем очаквано, декоративната рамка около стъкленото покритие при 6.1 инчовото Retina LCD поколение е малко по-дебела спрямо останалите две предложения, но има и още нещо. Въпреки че не сме сигурни в достоверността на споделените видеа, те свидетелстват за появата на още две iPhone поколения с разпънат екран във всеки край и вградена TrueDepth предна камера, които ще се подредят плътно до 5.8 инчовото поколение или до актуализирания iPhone X, а според последния доклад на BlueFin Research през третото тримесечие на годината Apple ще преустанови продажбите на iPhone 6s и актуалното поколение SE.

Източник: 9to5mac

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.