imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Повече за обновената Smart Invert възможност в iOS 11


Измежду всички промени, с които може да се похвали iOS 11, системата се отличава и с появата на никак не малко възможности, до които не веднъж ни се е искало да се докоснем, като обновения Control Center. Вече всеки потребител може да персонализира този раздел по един изключително лесен начин, след като отвори Settings, избере Control Center и докосне върху Customise Controls, но нека видим с какво може да ви бъде полезна и интересната Smart Invert възможност.

Още с появата на десетата версия на операционната система се надявахме, че ще разполагаме с вариант да активираме Dark Mode, но значителна част от потребителите останаха леко разочаровани. На мястото на тази малка възможност, която бихме оприличили просто като една по-тъмна цветова тема се появи Smart Invert, а ние имаме една добра новина.

Ако вече сте инсталирали последната версия на iOS, няма никаква причина да не изпробвате и обновената Smart Invert възможност, която без никакъв проблем вече може да затъмни всяка част от операционната система. За целта, преди всичко ще се наложи да отворите Settings и да преминете през General. Докоснете върху Accessibility и Display Accommodations, докато стигнете до раздел Invert Colors и сте почти готови.

Остава само да активирате Smart Invert и може да се възползвате от един режим, който не се различава по никакъв начин от очаквания Dark Mode. При положение, че сте изпълнили горните стъпки, няма да разполагате с възможност да включите Night Shift по никакъв начин, което е съвсем разбираемо. Все пак двете опции се припокриват до известна степен, а за да разберете каква е разликата между обновената Smart Invert възможност и тази в iOS 10, просто активирайте Classic Invert.

Повече за промените, с които се отличава iOS 11 може да разберете, след като посетите тази връзка.

iPhone 8 vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.