imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Повече за обновената Smart Invert възможност в iOS 11


Измежду всички промени, с които може да се похвали iOS 11, системата се отличава и с появата на никак не малко възможности, до които не веднъж ни се е искало да се докоснем, като обновения Control Center. Вече всеки потребител може да персонализира този раздел по един изключително лесен начин, след като отвори Settings, избере Control Center и докосне върху Customise Controls, но нека видим с какво може да ви бъде полезна и интересната Smart Invert възможност.

Още с появата на десетата версия на операционната система се надявахме, че ще разполагаме с вариант да активираме Dark Mode, но значителна част от потребителите останаха леко разочаровани. На мястото на тази малка възможност, която бихме оприличили просто като една по-тъмна цветова тема се появи Smart Invert, а ние имаме една добра новина.

Ако вече сте инсталирали последната версия на iOS, няма никаква причина да не изпробвате и обновената Smart Invert възможност, която без никакъв проблем вече може да затъмни всяка част от операционната система. За целта, преди всичко ще се наложи да отворите Settings и да преминете през General. Докоснете върху Accessibility и Display Accommodations, докато стигнете до раздел Invert Colors и сте почти готови.

Остава само да активирате Smart Invert и може да се възползвате от един режим, който не се различава по никакъв начин от очаквания Dark Mode. При положение, че сте изпълнили горните стъпки, няма да разполагате с възможност да включите Night Shift по никакъв начин, което е съвсем разбираемо. Все пак двете опции се припокриват до известна степен, а за да разберете каква е разликата между обновената Smart Invert възможност и тази в iOS 10, просто активирайте Classic Invert.

Повече за промените, с които се отличава iOS 11 може да разберете, след като посетите тази връзка.

Christmas MBP article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.