imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Очакваме появата на AirPower по някое време през септември


След около месец Apple ще ни изненада с три нови iPhone поколения, всяко с разпънат екран и вградена TrueDepth камера, но това не са единствените разработки, с които очакваме да се запознаем през септември. Вероятно прогнозираното iPad Pro поколение ще остане за октомври или ноември месец, а ние имаме една добра новина. Според повечето източници, с новите iPhone поколения ще дебютира и очакваното AirPower безжично зарядно устройство на Apple.

Заедно с представените смартфони през септември миналата година Apple ни остави в очакване и на един доста удобен аксесоар. Достатъчно е само да поставите вашия iPhone 8, 8 Plus или X на специалната безжична поставка и неговата батерия автоматично ще премине в режим на зареждане, което се отнася и за умния часовник Apple Watch. Според Best Buy и не един от интересните доклади на Macotakara, очакваната AirPower поставка ще се появи през септември, като заедно с нея може да се запознаем и със следващото поколение безжични слушалки на Apple.

Реално погледнато, висококачествените AirPods няма да се отличават с кой знае какви технически или визуални промени, дори напротив. Единствената разлика спрямо предното поколение ще бъде във вградения модул за безжично зареждане на кутията, а това ни навежда на още едно предположение. Вероятно всеки потребител ще може да закупи зарядната кутия самостоятелно. В нея ще може да бъде поставено и настоящето поколение безжични Airpods слушалки, зад което твърдение застава и последният доклад на Macotakara, а според Bloomberg, Apple вече разработва и своето изцяло ново AirPods поколение.

Медията не споменава абсолютно нищо за зарядната кутия на слушалките, но за сметка на това обръща повече внимание на самото устройство. Вероятно очакваната разработка ще се отличава с обновен чип W2, който ще ви позволи да активирате интелигентния асистент чрез стандартната гласова команда Hey Siri, вместо с актуалното към днешна дата двойно докосване върху една от слушалките, и не само. Вграденият Bluetooth модул също ще бъде обновен, а отново според Bloomberg, по някое време през 2019-та ще се запознаем и с водоустойчив вариант на разработката. Повече за AirPods може да разберете, след като посетите тази връзка.

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.