imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Очакваните емотикони в iOS 13, macOS Catalina и watchOS 6


Световният ден на емотиконите – 17 юли, се чества от 2014 година, но колкото и да ни се иска, тази дата няма как да привлече кой знае колко сериозно нашето внимание. Това е просто един нетрадиционен празник, по време на който вероятно трябва да комуникираме с малко повече емотикони, спрямо нашето стандартно ежедневие. Но нека видим по какъв начин Apple отбелязва интересното събитие.

Според последната анкетата на Harris Poll над 70% от потребителите в рамките на САЩ изпращат емотикон или стикер в своето ежедневие, а ние не сме особено изненадани от тази статистика. Все пак, правилно подбраното малко изображение може да изрази изключително точно вашето емоционално състояние, а ние имаме една добра новина. Очакваните операционни системи на Apple скоро ще ви запознаят с доста нови варианти.

Точно един ден преди World Emoji Day, компанията представи своите нови емотикони, които вероятно ще стигнат до нас през септември с появата на iOS 13 или малко след представянето на системата, но това не е от толкова голямо значение. Предложенията стават все по-реалистични, а измежду новите варианти може да срещнете горила, хранителни продукти, скункс, спасителна жилетка и още доста интересни емотикони, като част от тях може да прегледате в приложените изображения.

Новите предложения са част от стандарт Unicode 12, а всеки от нас ще може да се възползва от вариантите през iOS, macOS и watchOS, както винаги. Достатъчно е само да изчакате около два месеца и страхотните емотикони ще се появят и за устройството, което използвате и вие. Повече за очакваните операционни системи на Apple може да разберете, като посетите тази връзка.

Източник: MacRumors

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.