imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Очакваните iPhone поколения с 18 ватово USB-C зарядно устройство


През септември месец миналата година Apple представи три поколения iPhone. Всяко от тях разполага с мощен A12 Bionic процесорен чип, безрамков дизайн, TrueDepth камера с Face ID лицево разпознаване, камера с Portrait Mode и Portrait Lighting, но има и още нещо. За разлика от флагшип моделите iPhone Xs и iPhone Xs Max, колоритното XR поколение не може да се похвали с двойна камера, а ние се отправяме към очакваните смартфони на Apple в рамките на тази година или към поредната интересна прогноза, която отново идва от Япония и Macotakara.

Разликата, която позволява на поколение XR да се характеризира като „по-бюджетното“ се крие в неговия дисплей. Вместо с OLED, устройството разполага с LCD Liquid Retina екран. Резолюцията е 1792 х 828 пиксела с 326 PPI, а компанията твърди, че това е най-усъвършенстваният LCD дисплей в смартфон досега. Другите разлики между iPhone XR и останалите два нови модела се крият в рамката, която не е изработена от неръждаема стомана, а от алуминий, както и в степента на водо и прахоустойчивост, която е IP67 вместо IP68, но нека видим и новата интересна прогноза на Macotakara, която медията сподели преди броени часове.

Макар и да си противоречи със своя доклад от началото на годината, според Macotakara очакваните през септември iPhone поколения няма да разполагат с вграден USB-C порт, вместо стандартния Lightning, но това не означава, че няма да има никакви промени в категория „зареждане“. Според медията, позовавайки се на приближени производители на аксесоари, стандартно разработките ще бъдат окомплектовани с 18 ватово USB-C към Lightning зарядно устройство, което може само да ни радва. Все пак значително по-мощният аксесоар може да зареди батерията, примерно на iPhone X от 1% на 79% за само един час.

Все още е прекалено рано да правим каквито и да било прогнози, но не трябва да подценяваме вероятността и за още една промяна. Ако компанията следва линията на последното iPad Pro поколение, вероятно високоскоростният USB-C порт ще намери своето място поне и при част от очакваните разработки през 2019-та, а ако искате да разберете повече за любопитните промени, през които може да премине iOS 13, посетете тази връзка. Повече за представените iPhone-и през септември миналата година може да разберете, като натиснете тук, а ние ви припомняме, че винаги може да оставите своя коментар за някоя iPhone промяна, която бихте искали да видите като коментар в iMagazin.bg или в нашата Facebook страница.

Източник: MacRumors

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.