imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ограничаване на известията в iOS приложението на YouTube


Ако искате да изчистите историята на вашето YouTube приложение за iOS, това може да стане по доста лесен начин. Просто отворете разработката, след това докоснете върху иконата с профилната ви снимка и се отправите към Settings. Остава само да изберете Clear watch history и сте готови, а ние ще ви покажем по какъв начин да ограничите известията, които YouTube изпраща към съответното iOS устройство, вероятно доста често.

Допускаме, че вече следвате доста YouTube канали, които постоянно добавят по някое ново интересно видео, което в един момент може да стане доста досадно. При положение, че сте позволили на приложението да изпраща известия към вас, вероятно знаете, че те изникват постоянно, дори и в неподходящи моменти, но това не трябва да ви притеснява. Реално погледнато, всеки от вас може да изключи известията от приложението изцяло – през Settings и раздел Notifications, но има и друг вариант.

Можете да ограничите досадните известия, примерно да се появяват само вечер, в удобни за вас часове. Преди всичко, обновите версията на приложението с последната налична в App Store, след това докоснете върху иконата с профилната ви снимка и се отправите към Settings. Остава само да потърсите Notifications, да включите Scheduled Digest и сте почти готови. Изберете времето, в което приложението да ви изпраща известия и запазете настройката.

Надяваме се, че полезната промяна в приложението на YouTube за iOS ще намери място и във вашето ежедневие, а за да разберете повече, за бихме казали никак не малките промени, през които премина мобилната версия на платформата през последните няколко месеца, посетете тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.