imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Огромен потребителски интерес към iOS 11


Малко повече от три седмици след появата на официалната версия на iOS 11, операционната система може да се похвали не само със своите три поправки, но и с един доста сериозен потребителски интерес. Към днешна дата, предложението е инсталирано на по-голямата част от всички активирани iOS устройства, но нека видим и актуалната статистика на Mixpanel.

През първите две седмици от появата си, десетата версия на iOS достигна до завидните 48.16% от всички съществуващи iOS устройства, докато според преброяването на Mixpanel, отново в рамките на този период от време, актуалната версия на мобилната операционна система – iOS 11, може да се похвали с присъствието си на 38.5%. Седмица по-късно, статистиката изглежда по доста по-различен начин.

Към днешна дата, iOS 11 вече е инсталирана на 47% от всички активирани устройства, с което надделява над десетата версия, за която остават 46%. Останалите 7% от потребителите все още използват iOS 9 или някоя от по-старите мобилни операционни системи на Apple, което не ни изненадва по никакъв начин. Актуалната система се отличава с доста сериозни промени и нови възможности, а както изглежда, и с по-голям потребителски интерес спрямо своя предшественик.

Не трябва да забравяме, че с появата на iOS 10 се запознахме и с iPhone 7 и 7 Plus или с единственото ново iOS устройство на Apple, което дебютира със системата, докато с настоящата версия, до нас достигна поколение 8 и 8 Plus, но не и иновативното десето. Голяма част от потребителите все още очакват с нетърпение появата на iPhone X, за да подменят своя вече не толкова нов iPhone, което определено ще окаже положително отражение върху статистиката, а за да разберете повече за iOS 11, посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

Xr buy article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.