imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Огромна част от потребителите се доверява на Apple Music


Музикалната услуга на Apple набира все по-голяма популярност и това не може да ни изненада по никакъв начин. Все пак удобството да имате достъп до над 45 милиона висококачествени музикални предложения на всяко Apple устройство, с което разполагате, не е за подценяване. Разбира се, всеки потребител може да се докосне и до предварително създадени плейлисти, както и да генерира свои по изключително лесен и бърз начин.

Към началото на март тази година, Apple Music достигна до над 38 милиона потребители на платен абонамент, докато месец по-късно, нещата стоят по различен начин. Услугата вече може да се похвали с над 40 милиона потребители на платен абонамент, намиращи се в рамките на 115 държави, спрямо 71 милиона, с които се отличава Spotify, но има и една малка особеност, която определено може да промени статистиката. Студентите от Европа вече разполагат с възможност да се присъединят към Apple Music на преференциални условия.

Според The Wall Street Journal услугата скоро може да изпревари своя конкурент Spotify по популярност в САЩ, но нека разгледаме и добрата новина. До стандартния абонаментен план от 8.99 лв. на месец и този, чрез който може да споделите Apple Music с вашето семейство за 14.99 лв. на месец, вече се подрежда и една нова възможност или поне за европейските потребители. Студентските преференциални условия са достъпни в 82 държави по цял свят, включително и в нашата, а за да се възползвате от тях, трябва да сте регистрирани в системата на UNiDAYS.

Срещу сумата от 4.99 лв. на месечна база всеки студент може да получи пълен достъп до съдържанието на Apple Music, което към днешна дата включва над 45 милиона музикални предложения и доста предавания, част от които в реално време. Ако използвате повече продукти на Apple, като iPhone, iPad, настолен или преносим Mac, които са стартирани с един Apple ID акаунт, вашият нов абонамент ще бъде достъпен от всяко устройство, без значение къде го използвате. Достатъчно е да разполагате с интернет връзка, но има и едно малко условие.

За да сключите Apple Music абонамент, трябва да въведете данните на своята кредитна или дебитна карта, като абонаментът ще се подновява по автоматичен начин в началото на всеки месец, а при положение, че искате да се възползвате от безплатния пробен период от три месеца, това може да стане без никакъв проблем.

Достатъчно е да отворете приложението, след това изберете подходящ абонаментен план и сте готови. Системата отново ще поиска да регистрирате разплащателен метод, като в рамките на тестовия период, няма да се налага да заплащате никаква сума, независимо колко често използвате Apple Music. Ако не желаете след изтичане на безплатния тестов период да преминете автоматично към платен абонамент, трябва просто да изключите тази опция от настройките.

Източник: MacRumors

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.