imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Тематични на летните олимпийски игри в Рио, каишки за Apple Watch


Вероятно отдавна знаете, че 31-те летни олимпийски игри ще се проведат от 5 до 21 август 2016 г. в град Рио де Жанейро, Бразилия, а компанията от Купертино няма да пропусне да обърне внимание на събитието, като предостави съвсем тематична серия каишки за Apple Watch.

Свежата новина тръгна от GQ, а лимитираната серия каишки ще се предлага в 14 различни варианта, които ще отразяват националния флаг на всяка държава-участник в олимпиадата, като САЩ, Великобритания, Холандия, Южна Африка, Нова Зеландия, Мексико, Япония, Ямайка, Канада, Китай, Бразилия, Австралия, Германия и Франция, а към тях вероятно ще се присъедини дори и Русия.

Колкото и приятно да звучи новината, за съжаление не всеки желаещ ще разполага с възможност да се сдобие с лимитирана каишка за своето Apple Watch устройство. Тематичната свежа серия ще може да бъде закупена единствено от местния Village Mall в Barra da Tijuca.

Screen Shot 2016-07-22 at 3.55.53 PM

Дизайнът на очакваните за събитието каишки е претърпял малка промяна спрямо първоначалния проект, като официалната серия ще покрива с избран от вас флаг цялата дължина на лентата, а нейната стойност ще се равнява на 49 щатски долара.

Лимитираната серия каишки вероятно ще се превърне в истински хит по време на летните олимпийски игри в Бразилия, а обявената продажна цена ще се покачи в пъти, след като игрите приключат, а тяхната стойност по съвсем естествен път се очаква да стане колекционерска.

Припомняме ви, че само преди месец, компанията от Купертино отново пусна ограничена серия каишки за Apple Watch, но, разбира се, събитието беше съвсем различно – Сан Франциско Pride парад.

Създаването на тематични, лимитирани каишки за устройства, като Apple Watch, очевидно започва да се превръща в една свежа традиция, с която най-вероятно Apple ще отличи не малко от предстоящите празници и събития.

Източник: 9to5mac

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.