imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето защо да използвате оригинален калъф на Apple


Вероятно на всеки потребител рано или късно му се налага да скрие своето произведение на изкуството или нов iPhone зад предпазен калъф, но това е съвсем нормално. Все пак едно изпускане може да предизвика неприятна повреда. При всички положения, да изберете подходящ и качествен калъф за вашето устройство не е толкова лесна задача.

Припомняме ви, че съвсем скоро разгледахме една не особено препоръчителна, но пък доста забавна категория калъфи. Повече за тези стряскащи предложения може да разберете, като посетите следната връзка, а ние насочваме вашето внимание към оригиналните варианти на Apple, които не трябва да игнорирате по никакъв начин.

Богат избор

Измежду авторските предложения може да срещнете подходящи варианти, както за своя iPhone, така и за iPad. Оригиналните калъфи са изработени от висококачествен силикон или пък естествена кожа, докато някои от тях биха могли да се похвалят с вградена клавиатура за iPad или пък вградена допълнителна батерия за iPhone.

01_why_use_apple_cases

При всички положения, измежду наличните варианти присъства поне едно предложение, което ще ви се хареса. Все пак разполагате с възможност да избирате между доста модели и разцветки, като за целта просто трябва да посетите следната връзка.

Качество

Пазарът прелива от предложения, но измежду всички калъфи може да се запознаете и с доста варианти с не толкова добро качество. Изработката и използваните материали са от доста сериозно значение. Все пак никой не иска да попадне на драскотини по корпуса на своето устройство, след като премахне предпазния аксесоар.

02_why_use_apple_cases

Предпазните калъфи на Apple за iOS устройства са преминали през всички индустриални тестове, което ги превръща в най-нежната и същевременно с това в ней-сериозна защита. Все пак не трябва да забравяме, че компанията разполага с всички спецификации на вашето iPhone или iPad поколение и знае как да се погрижи за него по възможно най-правилния начин, а ние ще насочваме вашето внимание към една малка препоръка. Хубаво е през няколко месеца да сваляте защитата и да почистите нейната вътрешна страна, както и корпуса на устройството от прах и замърсявания.

Естетика

Изчистеният дизайн и елегантното представяне са една неразделна част от вашата iOS разработка. При положение, че искате да следвате приятната линия на корпуса, просто трябва да изберете някой калъф на Apple и няма да съжалявате. Високият стандарт на качеството и производствената технология, характерни за iPhone и iPad, са пренесени от Apple и в оригиналните калъфи за устройствата.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.