imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Още доказателства за появата на iPad Pro с TrueDepth камера


Заедно с всички промени, първата тестова версия на iOS 11.3, която вече не е толкова актуална загатна и за появата на едно изцяло ново поколение iPad Pro. Системата не разкрива никаква част от характеристиките на очакваното устройство, но това не се отнася за последния доклад на Ming-Chi Kuo. Според доказалия се със своите достоверни прогнози източник, таблетът ще може да се похвали с екран от край до край и TrueDepth предна камера, а ние имаме една добра новина. Доказателствата за появата на прогнозираното поколение iPad Pro стават все повече и все по-сериозни.

Интересните предположенията не са подкрепени официално от Apple, но това е само на пръв поглед. Преди броени часове компанията подаде своето поредно заявление в Евразийската икономическа комисия (EEC) за регистрация на два нови iPad модела – A1895 и A1980. Разработките все още не са пуснати на пазара, а ние ви припомняме, че тази стъпка е законово необходима за всички продукти, които включват криптографски характеристики и се продават в рамките на Армения, Беларус, Казахстан, Киргизстан и Русия.

Oт друга страна не бихме подминали и следата за появата на iPad Pro с разпънат екран и вградена TrueDepth предна камера, която разработчиците на компанията оставят в първата тестова версия на iOS 11.3. Filipe Espósito от iHelpBR открива присъствието на „modern iPad“ в кода на системата, което ни напомня за iPhone X. Месеци преди да се запознаем с иновативното десето поколение, то беше маскирано като „modern iPhone“ в тестовите версии на iOS 11, а ние ще ви запознаем с още едно, отново доста сериозно доказателство.

Добре познатият на редовните ни читатели разработчик на приложения Steven Troughton-Smith откри съвместим с таблетите на Apple комплект от инструменти AvatarKit в кода на iOS 12. Неговата задача е да приведе иновативните Animoji в съответствие с техническите характеристки на iPad Pro, но има и още нещо. Анимираните емотикони не биха могли да функционират без наличието на вградена TrueDepth предна камера, а това означава само едно – имаме поредното доказателство за появата на iPad Pro с премахнат Home бутон и разпънат екран във всеки край.

Според Mark Gurman, очакваното поколение iPad Pro няма да се отличава с OLED екран, което е разбираемо. Все пак доставчиците на Apple към днешна дата не разполагат с необходимия производствен капацитет за този компонент, докато с премахването на стандартния Home бутон компанията ще намали значително размерите на декоративната рамка около всяка страна на екрана. Таблетът ще може да се похвали с изцяло нова визия, наподобяваща изключително много на iPhone X, а ние ви припомняме, че с появата на iOS 11, възможностите на iPad Pro започнаха да приличат все повече на тези, с които се отличават Mac компютрите.

Не трябва да забравяме, че първата бета на iOS 12 добавя и един нов, идентичен с този при iPhone X жест за отваряне на Control Center, но през iPad. Вместо да го изтеглите от долната страна на екрана, просто трябва да прeкарате пръст от горния десен ъгъл към централната част и сте готови, а за да си припомните характеристиките на последното шесто поколение iPad, посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.