imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Основни правила при зареждане на вашата iPhone батерия


Ако и вие доста често стигате до тази част от ежедневието, в която трябва да заредите батерията на вашия iPhone на сто процента, но не разполагате с необходимото време за целта, вариантите, които се разкриват пред вас са няколко. Можете да вземете някоя външна батерия или пък да свържете устройството към зарядното на вашия автомобил и да продължите процеса по зареждане и в движение. Всеки от вас може да достигне до по-висок заряд на батерията за по-кратко време, а ние ще ви покажем по какъв начин може да стане това.

За да видите колко време отнемат различните жични и безжични варианти на зареждане на iPhone X, iPhone 8 и 8 Plus, посетете тази връзка, а за да заредите вашия iPhone по стандартен начин, преди всичко ще се наложи да се съобразите с няколко съвсем лесни за изпълнение стъпки. Просто деактивирайте всички модули за комуникация, които изразходват енергия, като този за мобилни данни, блутут и безжична мрежа и не на последно място – не използвайте устройството. Всяко ваше действие изразходва енергия, с което процесът по зареждане се удължава.

Горните стъпки ще окажат влияние при всяко iPhone поколение, но има и още нещо. От водещо значение е и зарядното устройство, което използвате. Стандартното 5 ватово предложение може да се справи по доста приличен начин със своята задача, но ако решите да преминете към 12 ватовото зарядно, нещата ще се променят значително. При остатъчен заряд на батерията от 1% и активиран Airplane режим, през първите 15 минути на зареждане с 5 ватовото зарядно, вашият iPhone ще достигне до заряд от 11%, докато при 12 ватовото предложение той ще се равнява на 21%.

Значително по-мощното 12 ватово зарядно устройство е това, което идва в комплект с вашия iPad, но разполагате с възможност да го използвате без никакъв проблем и с което и да е iPhone поколение, без да се притеснявате за това, че може да повредите вградената батерия. Ако не разполагате с този аксесоар, винаги може да го закупите от някой от магазините на iStyle или онлайн, като посетите следната връзка, а ние ви припомняме, че при употребата на всяко различно от Apple или сертифицирано от Apple зарядно устройство, рискувате да повредите батерията на вашия iPhone.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.