imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Правилен начин за отговор на пристигнал имейл през приложението Mail в iOS


Да получавате и изпращате имейл съобщения през вашето мобилно устройство в днешно време е съвсем стандартна възможност, а приложението Mail, което присъства във всяка версия на мобилната операционна система iOS, е изключително удобен за целта вариант.

Въпреки интуитивното разположение на всеки бутон и раздел в приложението, съществува вероятност, особено ако за пръв път използвате iOS устройство, да допуснете грешка, с която вместо да отговорите на изпратено съобщение, вие ще го изпратите като ново такoвa, или съвсем случайно ще го препратите към същия подател.

Screen Shot 2016-07-07 at 16.07.34

Настоящите съвети са предназначени към по-начинаещите потребители на iOS, а на първо място искаме да акцентираме върху разликата между изпращане, отговаряне и пренасочване на имейл. Единствено новосъздадено съобщение може да бъде изпратено, докато при получен имейл, вие имате възможност да го препратите до подателя, като допълните желано съдържание. Оригиналното съобщение ще бъде прикачено заедно с написаното от вас, с което вие започвате една кореспонденция, която може да проследите във всеки един момент, а броят на препращанията на практика е неограничен.

Пренасочено може да бъде полученото съобщение, като единственото нещо, което трябва да направите, е да маркирате желаното писмо, да изберете опция пренасочване, а след това да въведете един или повече имейл адреси, до които желаете съобщението да бъде изпратено. Хубаво е да знаете, че всеки един получател ще получи имейл от ваше име, а в него ще бъде приложен оригиналният, който ще съдържа и данните, като имейл адрес и име на първоизточника.

reply-email-iphone-1-450x800

За да отговорите на получен имейл, просто влезте в приложението Mail, отворете желаното за отговор съобщение, а след това натиснете бутона за отговор, който прилича на сочеща на ляво стрелка. В отвореното меню, изберете “Reply”, а след това напишете вашето съобщение, както обикновено. Разбира се, съвсем традиционно разполагате с възможност да прикачите снимка или друг вид файл, а след това просто трябва да натиснете върху бутонът за изпращане, който се намира в горната дясна част на екрана.

reply-email-iphone-2-450x800

Това е всичко, вашето съобщение е изпратено, а към него е прикачено и оригиналното. Възможно е получателят да ви изпрати второ съобщение към настоящата кореспонденция, а в отговор вие трябва да изпълните същите стъпки, като към вашето писмо ще бъдат прикачени всички останали до този момент.

Припомняме ви, че очакваната мобилна операционна система iOS 10 ще дебютира през септември, заедно с iPhone 7. Актуализацията се очертава като най-голямата от всички до този момент, а за страхотните нови приложения и функции, които ще предложи, може да разберете повече, като натиснете тук.

Източник: osxdaily

Vitosha birthday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.