imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Откъде идват заложените фонови изображения в iPhone X


Всяка нова версия на iOS носи и по някое, характерно за нея и устройството с което дебютира фоново изображение. За разлика от своите предшественици, които разполагат със съотношение на екрана от 16 към 9, iPhone X се отличава със значително по-голямото 19.5 към 9, а това оказва влияние и върху всички стари фонови изображения. Съвсем логично те не са съвместими с iPhone X, но това не е чак толкова голям проблем.

Ако вече разполагате със смартфона на Apple от най-висок клас и искате да се върнете към някое старо, но пък любимо фоново изображение, това може да стане по един доста лесен начин. Просто го свалете от Dropbox, след като посетите тази връзка, а ние ще ви разкажем малко повече за заложените, бихме казали произведения на изкуството, с които може да се похвали иновативното десето поколение iPhone.

Вероятно малко хора знаят, че зад страхотното фоново изображение, което намира място и на кутията на iPhone X стои испанската дизайнерка Ana Montiel. Нейното произведение се отличава с едно неочаквано и доста смело преливане на различни, привидно несъвместими един с друг цветове, но явно точно с този подход печели доверието на Apple. Колоритното Fields изображение помага на компанията да постави акцент върху сериозните възможности на вградения OLED екран в устройството, но не трябва да забравяме, че то е преминало и през една малка обработка.

Произведението на Ana Montiel е дигитализирано от студиото на Universal Everything, докато останалите Live или подвижни фонови изображения, с които разполага iPhone X са дело на Thomas Blachard. Неговата работа е изцяло дигитална, а за да разберете повече за първия смартфон на Apple с вграден OLED екран, посетете тази връзка.

Източник: 9to5mac

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.