imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Отново концептуален вариант на iPhone SE с разпънат екран


Отражението на разпънатия екран и премахнатия Home бутон в iPhone X е впечатляващо. При съвсем малко по-големи външни размери от тези на 4.7 инчовите предложения, разработката достига до диагонал на екрана от 5.8 инча или с 0.4 инча повече спрямо 5.5 инчовия екран на вариант Plus, но нека видим за пореден път по какъв начин може да изглежда промяната и при някое от бъдещите поколения iPhone SE.

Преди около два месеца, дизайнерите от Curved.de ни показаха интересен вариант на компактния смартфон с разпънат екран и премахнат Home бутон, което не е нищо в сравнение с работата на техните колеги от Concept Creator. Реално погледнато, ако не знаехме, че това е поредната концепция бихме решили, че изображенията, дизайнът и дори рекламното видео представяне на устройството са съвсем реални, но за съжаление за този продукт ще се наложи да изчакаме още неизвестен период от време.

Подобно на предложението на Curved.de, това на Concept Creator също ще ви представи iPhone SE с екран от край до край на устройството, без Home бутон и с вградена TrueDepth предна камера. След като разгледате смартфона от всяка страна ще откриете още доста промени, като липсата на стандартен аудио изход, на което място е поставен втори говорител, стъклен панел от задната страна на корпуса, вероятно модул за безжично зареждане под него и вградена 12 мегапикселова камера, която визуално наподобява доста на тази, с която се отличава iPhone 8.

Припомняме ви, че според последния доклад на Bloomberg, през идната година може да се запознаем и с изцяло нов iPad Pro с процесорен чип A11 Bionic, разпънат екран във всеки край и вградена TrueDepth камера. За съжаление, към днешна дата не може да бъдем сигурни в нито едно от тези предположения.

Източник: 9to5mac

Xr order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.