imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Предположение за появата на пето поколение Apple TV


Страхотната Apple TV разработка печели все повече почитатели и това не ни изненадва по никакъв начин. Всеки потребител разполага с възможност да свали някое любимо приложение от App Store или пък да прехвърли съдържание от своето iOS или macOS устройство на широкия екран по един съвсем лесен начин, а ние преминаваме към днешното доста интересно предположение.

Припомняме ви, че само преди няколко седмици, Bloomberg свидетелства, че компанията от Купертино вече тества своето пето поколение Apple TV. Непотвърдената информация загатва за една разработка, която ще може да възпроизвежда 4K видео, докато съобразно доклад на DigiTimes, следващото поколение ще разполага със значително по-мощен процесор и подобрена производителност.

Screen Shot 2017-03-17 at 1.25.40 PM

По всичко изглежда, че все още не е ясно до колко може да се доверим на горните прогнози, но нека отправим поглед и към Firi Games. Припомняме ви, че разработчиците на Phoenix HD и Phoenix II се крият точно зад тази компания, която засича в регистрите на своите сървъри вписване чрез устройство с идентификационен номер AppleTV6,2 и операционна система tvOS 11, но това не е всичко.

Screen Shot 2017-03-17 at 1.24.52 PM

Firi Games засича и IP адреса на непознатата разработка, който идва точно от централата на Apple в Купертино. Вероятно в твърдението на Bloomberg има доза истина, още повече като преминем през идентификационния номер на настоящето поколение, което може да бъде разпознато като AppleTV5,3. Вписването може да бъде фалшифицирано, но не трябва да забравяте, че около девет месеца преди появата на iPhone 5S разбрахме за разработката по идентичен начин.

Jailbreak-Apple-TV-4

Припомняме ви, че през последното тримесечие на изминалата година, продажбите на Apple TV 4 не могат да се похвалят с кой знае какъв ръст, дори точно обратното или поне на база предходен отчетен период. Статистиката е подкрепена от финансовия директор на компанията, Luca Maestri, а повече за страхотната Apple TV разработка може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: macrumors

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.