imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Phoenix II: поредното космическо приключение за iOS


През първите месеци на 2018 година ще се запознаем с очакваното Harry Potter предложението на Niantic с елементи на добавена реалност. Днес обаче ще се спрем на третата версия на една доста класическа разработка. Ако трябва да бъдем честни, между нея и първите две версии на Phoenix II няма кой знае колко сериозна разлика. Отново сте поставени в боен космически кораб, трябва да се пазите от вашите врагове, както и да се опитате да свалите всеки от тях.

За да се възползвате от разработката на Firi Games, трябва да разполагате с около 120 мегабайта свободна памет, инсталирана поне десета версия на мобилната операционна система и да свалите играта и на вашето устройство, след като потърсите заглавието в App Store или посетите тази връзка. Остава само да стартирате Phoenix II, да преминете през малкото обучение, което може да бъде затворено от червения бутон, разположен в горната лява част на екрана и сте готови да се сражавате, но има и още едно изискване.

Последната версия на космическото приключение изисква задължително да разполагате и с активна интернет връзка и то не случайно. Всеки ден пред вас ще се разкрива по някоя нова мисия, която трябва да изпълните, но не само вие. Играчите от всяка точка на света също ще се сблъскат със сложната задача, а в края на деня всеки от тях, включително и вие ще получите резултат, съобразно вашето представяне, който ще ви постави на определеното за вас място в класацията.

Разполагате с възможност да модифицирате вашия космически кораб, да се възползвате от около 40 налични предложения и да направите някоя друга покупка през приложението, което не е задължително условие, за да се класирате на по-предно място. Контролите са изключително лесни, докато графиката и музикалните ефекти определено ще ви накарат да не откъсвате поглед от сериозната надпревара и не на последно място – всеки от вас може да свали днешното Game of the Day предложение на App Store  безплатно.

Източник: iTunes

Christmas MBP article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.