imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Photos за iOS: Какво да направите ако приложението блокира често


Ако все още не сте инсталирали iOS 12, имаме една добра новина. Разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения и не само. Официалната версия на новата система е достъпна за всеки потребител. За да разберете как да я инсталирате по правилен начин, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем какво да направите, ако заложеното приложението Photos блокира често или се изключва принудително.

Промените във втората поправка на прървата актуализация не са кой знае колко сериозни, особено ако използвате вашия iPhone или iPad в рамките на нашата държава и с мобилен оператор, който не поддържа новата eSIM технология. Първата грешка, която отстранява актуализацията е свързана именно с втората дигитална SIM карта, с която могат да се похвалят последните XR, Xs и Xs Max поколения iPhone, докато веднага след нея се подрежда и още една малка корекция, която премахва грешка, свързана с мобилния пренос на данни в рамките на Турция, но нека видим какво да направите при проблем със заложеното приложение Photos:

  • Затворете приложението.
  • Рестартирайте своя iPhone или iPad по стандартен начин.
  • Освободете част от вградената памет в устройството.

При положение, че вече сте преминали през описаните стъпки, но няма никакъв резултат, ще се наложи да проверите дали разполагате с последната актуализация на мобилната операционна система. Ако това не е така, инсталирайте най-новата налична разработка, което вероятно ще поправи нещата, но има и още нещо. Не трябва да забравяме, че заложеното приложение може да се опитва да синхронизира голяма обем от снимки с iCloud, стига опцията да е включена, а на вас не ви остава нищо друго, освен да се опитате да ускорите процеса, като преминете през следните стъпки:

  • Поставете своя iPhone или iPad в режим на зареждане.
  • Свържете устройството към Wi-Fi мрежа с достатъчно бърз интернет.
  • Включете приложението Photos и оставате устройството за няколко часа, което може да стане примерно някоя вечер, точно преди да си легнете.

Вероятно стъпките ще окажат положителен резултат, а ние ви припомняме, че официалната версия на първата поправка на iOS 12.1 ще ви запознае с Haptic Touch и в раздел Notifications. За да видите какво се крие зад избрано известие, трябва да задържите пръст върху него, докато не усетите леко вибриране, докато при iOS 12.1.2 нещата стоят по доста по-различен начин. Заедно с отстраняването на малките грешки, разработката подобрява и защитата на вашето устройство, а за да инсталирате последната поправка, отворете Settings, General, Software Updates и докоснете върху Download & Install, като преди това трябва да се уверите, че батерията е заредена на 100 процента.

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.