imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Повече за последната версия на Photoshop Express за iOS


Компютърната версия на професионалното приложение за обработка на изображения Photoshop, определено може да се похвали с доста широка популярност, като днес ще обърнем внимание и на неговата iOS разработка, която с всяка изминала актуализация предлага все повече възможности.

Вероятно всички любопитни новости, които може да ви предложи Photoshop Express 5.0 са продиктувани от появата на iPhone 7 Plus, който разполага с изключително висококачествена двойна камера, като всяка една снимка може да бъде запазена в необработен RAW формат.

photoshop-5-post-image-a

Повече за невероятната 12 мегапикселова двойна камера, която отличава iPhone 7 Plus, може да разберете, като посетите следната връзка, а в настоящата статия ще ви запознаем и с любопитните нови възможности, които Adobe разработи в безплатната 5-та версия на Photoshop Express.

Веднага щом отворите приложението ще се запознаете с появата на една изключително търсена функция, наречена collage-creation. Вече съвсем лесно и донякъде по автоматичен начин, разполагате с възможност да създадете страхотен колаж, като за целта трябва просто да изберете желаните от вас снимки и, разбира се, да приложите подходяща тема.

photoshop-5-post-image-b

Функцията, която може да бъде изпълнена с около пет до седем докосвания на екрана на вашето устройство, не само ще запази създадения колаж, но и той ще може да се похвали с изключително високо качество. Точно тук ще споменем и за следващата новост, благодарение на която разполагате с възможност да запазите всяко едно изображение в безплатната Cloud услуга, предлагана от Google.

Това не е всичко, удобната за част от потребителите Google Photos услуга, може да ви предложи не само запазване на изображение в сървър на Google, но и възможност за неговото зареждане, без да се налага предварителното му сваляне на вашето устройство.

При положение, че разполагате с мобилно устройство, което се задвижва с iOS версия поне 9.0, може да потърсите приложението по стандартен начин, след като достъпите до App Store, или просто като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

Beats article
Apple Inc. (AAPL)

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen. ... - Кликнете тук!