imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Повече за последната версия на Photoshop Express за iOS


Компютърната версия на професионалното приложение за обработка на изображения Photoshop, определено може да се похвали с доста широка популярност, като днес ще обърнем внимание и на неговата iOS разработка, която с всяка изминала актуализация предлага все повече възможности.

Вероятно всички любопитни новости, които може да ви предложи Photoshop Express 5.0 са продиктувани от появата на iPhone 7 Plus, който разполага с изключително висококачествена двойна камера, като всяка една снимка може да бъде запазена в необработен RAW формат.

photoshop-5-post-image-a

Повече за невероятната 12 мегапикселова двойна камера, която отличава iPhone 7 Plus, може да разберете, като посетите следната връзка, а в настоящата статия ще ви запознаем и с любопитните нови възможности, които Adobe разработи в безплатната 5-та версия на Photoshop Express.

Веднага щом отворите приложението ще се запознаете с появата на една изключително търсена функция, наречена collage-creation. Вече съвсем лесно и донякъде по автоматичен начин, разполагате с възможност да създадете страхотен колаж, като за целта трябва просто да изберете желаните от вас снимки и, разбира се, да приложите подходяща тема.

photoshop-5-post-image-b

Функцията, която може да бъде изпълнена с около пет до седем докосвания на екрана на вашето устройство, не само ще запази създадения колаж, но и той ще може да се похвали с изключително високо качество. Точно тук ще споменем и за следващата новост, благодарение на която разполагате с възможност да запазите всяко едно изображение в безплатната Cloud услуга, предлагана от Google.

Това не е всичко, удобната за част от потребителите Google Photos услуга, може да ви предложи не само запазване на изображение в сървър на Google, но и възможност за неговото зареждане, без да се налага предварителното му сваляне на вашето устройство.

При положение, че разполагате с мобилно устройство, което се задвижва с iOS версия поне 9.0, може да потърсите приложението по стандартен начин, след като достъпите до App Store, или просто като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.