imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

PKTBALL: една доста динамична аркадна надпревара за iOS


През последните няколко месеца ви запознахме с доста iOS игри, които попадат в така наречената ретро категория, като Hoppenhelm или пък FlipChamps Reloaded, но днешното предложение е малко по-различно. Страхотната и изключително динамична аркадна разработка на Laser Dog вероятно доста бързо ще се превърне в едно от вашите любими iPhone или iPad приключения, но нека видим защо играта грабна не само нашето внимание, но и това на редакторите на App Store преди няколко дни.

Ако стартирате разработката за първи път, вероятно ще решите, че това е просто един тенис на корт, но нещата са доста по различни. Играта се казва PKTBALL, а за да се превърнете в PKTBALL майстор, ще трябва да се концентрирате доста сериозно. За целта ще трябва не само да се постараете да не изпускате нито един удар, но и да отпратите топката по колкото се може по-агресивен начин, така че ответната страна да не успее да ви я върне и не само. По възможност, не подминавайте нито една монета, която се появява на терена.

При положение, че разполагате с iPad, може да се възползвате от най-странната multiplayer игра за iOS. Разполагате с възможност да стартирате надпревара с до четирима приятели, като всеки от тях трябва да разполага с право на достъп до екрана на вашия таблет, за да управлява своя герой, което не е чак толкова голям проблем. Все пак контролите са доста лесни. Просто сложете пръст върху своя PKTBALL майстор и го преместете към тази част на екрана, към която се насочва топката. За да направите удар, докоснете върху своя герой и отпуснете пръст, когато топката стигне до вас.

Ако искате да изпробвате PKTBALL, потърсете заглавието на играта в App Store или за по-лесно посетете тази връзка, но има и няколко изисквания, на които вашето устройство трябва да отговаря. Свободната памет трябва да бъде поне 145 мегабайта, а версията на мобилната операционна система вероятно няма да представлява никаква пречка за вас. Трябва да разполагате с iOS 8 или по-нова, а ние имаме една добра новина. Всеки от вас може да свали разработката на Laser Dog по изцяло безплатен начин.

Източник: iTunes

MBPro promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.