imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

По-мощен вариант за безжично зареждане на батерията с iOS 11.2


Разликите между iPhone 8 и iPhone 8 Plus от една страна и iPhone X от друга са изключително сериозни, макар и всяко от предложенията да се отличава с мощната процесорна разработка A11 Bionic. Първите две устройства привидно напомнят за своя предшественик в лицето на iPhone 7 и 7 Plus, докато иновативното десето поколение може да се похвали с премахнат Home бутон, разпънат във всеки край OLED екран и Face ID, а ние ще обърнем внимание на тази новост, която ще откриете във всеки от представените през септември смартфони.

Отново ви припомняме, че една от основните прилики между поколение 8, 8 Plus и иновативното десето е вграденият модул за безжично зареждане на батерията, който е скрит точно под елегантния стъклен панел от задната страна на всяко от устройствата. Всеки от вас може да зареди батерията на своя нов iPhone, след като свърже разработката по стандартен начин към жично зарядно, но и след като го постави на специалната за целта поставка за безжично зареждане. Единственото условие, на което трябва да отговаря съвместимият аксесоар е стандарт Qi, а ние имаме добра новина.

Преди броени часове разгледахме третата бета версия на втората основна актуализация на iOS 11, а с официалната такава всеки от вас ще може да се възползва и от един значително по-бърз вариант за безжично зареждане на вградената батерия на своя iPhone 8, 8 Plus или пък X. За разлика от предните варианти на iOS 11, които поддържат безжични устройства със стандарт Qi с мощност от 5 вата, очакваната актуализация ще ви позволи да заредите вградената батерия и със 7.5 ватово предложение.

Към днешна дата, стандарт Qi 1.2 може да стигне до двойно по-голямата мощност от 15 вата, от която вероятно ще се възползват и съвместимите устройствата на Apple в някоя от следващите актуализации на iOS 11, но дотогава има още доста време, а за да разберете повече за иновативното десето поколение, просто посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

MBA august article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.