imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Почти неразличимо от оригинала копие на iPhone 7 Plus


Може да се каже, че измина година от появата на все още актуалното седмо поколение iPhone, като този период от време явно е достатъчен на един китайски производител да създаде и доста професионално копие на iPhone 7 Plus. HDCplayer Technology се представят като производител на смартфони и таблети и са се постарали доста сериозно да копират не само външния вид на iPhone, но и неговата операционна система, за което свидетелства и интересният анализ на Cult of Mac.

Ако отправим поглед към заключен или пък направо изключен вариант на оригиналното предложение и копието, устройствата са неразличими едно от друго. Вероятно използваните материали не са еквивалентни, но от друга страна външните размери, разцветката и надписите са абсолютно идентични. Копието на iPhone 7 Plus на заглавната снимка е разположено от нейната дясна страна, както и при следващото, лицево изображение.

Стандартният Home бутон е чувствителен на допир, но не разполага с Touch ID сензор, задната камера е двойна, но с доста по-ниско качество от това, с което може да се похвали оригиналната разработка. Операционната система е доста добре маскиран Android. Изглежда, че всяко от заложените приложения присъства и в копието на поколение 7 Plus, но с една малка разлика. След като докоснете върху него ще бъдете пренасочени към еквивалентна разработка за конкурентната операционна система.

По всичко изглежда, че HDCplayer Technology копира изключително точно предложението на Apple, като поставя дори IMEI номер на своя продукт, който е идентичен с този на съществуващ iPhone поколение 5S, но до фалшивата операционна система се подреждат и доста по-ниските технически характеристики на устройството. За 85 долара получавате двуядрена разработка с 512 мегабайта оперативна памет и 8 гигабайта основна, а за не толкова качествената изработка свидетелстват снимките от вътрешната страна на устройството, които са разположени точно под тези на оригиналното предложение.

Въпреки че това е най-точното копие на iPhone 7 Plus и вероятно на iPhone от всички, които сме виждали, все пак производителността и функциите му не биха могли да се сравнят с тези на оригиналната разработка, а ние ви съветваме да сте внимателни при покупка на вече употребявано устройство от непроверен собственик.

Източник: Cult of Mac

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.