imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Интересни подробности за изцяло новото поколение Apple TV


Вчера разгледахме поредното откритие на Steve Troughton-Smith, което ни показа очакваното поколение Apple TV в една нова светлина. Устройството ще може да стартира 4K видео съдържание и то при 60 кадъра в секунда, за което помага вградения т процесор A10X Fusion, но това не е всичко, за което свидетелства последната тестова версия на tvOS 11. Оперативната памет в предложението се отличава с капацитет от цели три гигабайта, а ние вече знаем и какво ще бъде името на висококачественото предложение.

Значителна част от източниците застават зад твърдението, че значимото мероприятие на Apple, което ще стартира днес в 20:00 ч. наше време ще ни запознае и с ново поколение Apple TV, а според разработчика на приложения Steve Troughton-Smith, устройството ще носи името на най-голямата промяна, с която се отличава. Благодарение на своя 3-ядрен процесорен чип от серия A10, Apple TV 4K ще може да стартира доста сериозни игри и приложения, но нека видим какво още разкрива последната бета на tvOS 11.

Според Guilherme Rambo, за да се насладите на един изключително широк цветови диапазон, ще трябва просто да активирате новия HDR режим, но за целта ще се наложи да свържете Apple TV 4K с вашия телевизор през HDMI 2.0. Ако разполагате с достатъчно качествен и преди всичко подходящ HDMI кабел, може да стигнете и до изключително качествена картина с доста ярки цветове, благодарение на Dolby Vision.

Въпреки че все още не разполагаме с подробности, вероятно очакваното 4K поколение ще може да се похвали и с AirPlay 2 връзка, чрез която всеки от вас ще може да управлява своите HomeKit аксесоари по доста лесен начин, а ние ще разгледаме и дистанционното управление на разработката. Според последната бета на tvOS 11, безжичният аксесоар ще премине от модел B239 на B429, а според Guilherme Rambo, дистанционното ще се отличава с 3D Touch и със страхотната Haptic технология, която дебютира с iPhone 7.

По време на най-значимото събитие на Apple за годината, което ще стартира тази вечер ще разберем дали компанията ще представи очакваното 4K поколение Apple TV и не само. В 20:00 ч. наше време ще се запознаем с iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X и с новите операционни системи, включително iOS 11 и macOS High Sierra, а ние ви припомняме, че ще отразим всяка интересна част от събитието в реално време.

Източник: 9to5mac

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.