imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Появиха се нови снимки на iPhone 8


Проведената Световна конференция на разработчиците от Apple и то само преди малко повече от седмица определено откъсна нашето внимание от iPhone 8 и това е съвсем нормално. Все пак по време на WWDC компанията представи своите нови продукти и промените в операционните си системи, но въпреки това, най-очакваното предложение или поне за годината ще си остане iPhone 8.

Припомняме ви, че през септември месец Apple ще отпразнува десетата годишнина от появата на първия iPhone с иновативното поколение, а ние ще разгледаме поредната прогноза, която не само подкрепя доста от предположенията, през които сме преминали, но и изглежда изключително достоверна.

01_new_iphone8_leaks

Все още нямаме потвърдена информация относно имената и размерите на очакваните смартфони, за това приемаме, че настоящите габарити на iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще се запазят и при 7S и съответно 7S Plus. Осмото предложение ще може се похвали с разпънат 5.8 инчов OLED екран, но това е най-малкото предположение, което подкрепят споделите снимки от верен потребител на Reddit.

Просто имам приятел в тази индустрия, който ми изпрати прикачените снимки. Той свидетелства, че доставчиците на компоненти на Apple са се сдобили с тях по официален начин в рамките на седмицата, а аз останах изненадан. Всеки размер ще разполага с вариант за безжично зареждане на вградената батерия!

Видно от любопитните снимки, които все пак не може да бъдем сигурни, че се отличават с достоверен източник, размерите на iPhone 7S се доближават до тези на поколение седем. Разликите поне от задната страна на корпуса не са кой знае колко съществени. Камерата е стандартна, както и двойната при вариант Plus, но нека разгледаме най-интересната част – корпуса на iPhone 8.

02_new_iphone8_leaks

Освен стъкленото покритие от задната страна, която определено подкрепя появата на безжичен вариант за зареждане на вградената батерия, няма и следа от предвидено място за разполагането на Touch ID сензор. Надяваме се, че снимките са достоверни, защото и от предната страна на корпуса или върху стъкленото покритие отново не виждаме никакъв отвор в долната част на екрана, което може да означава само едно – предположенията за 5.8 инчово поколение с вграден Touch ID сензор в екрана са съвсем реални.

03_new_iphone8_leaks

За съжаление, снимките не могат да ни разкрият леката 2.5D извивка на стъкленото покритие върху екрана, но вероятно тя съществува. Видимата част е разпъната максимално, като единствено в горната страна има една малка закрита лента, под която са скрити камерата, слушалката, сензор за светлина и вероятно предполагаемия лазарен сензор, който ще може да разпознае вашето лице по изключително точен и бърз начин.

В горната лява част от задната страна на корпуса виждаме един не толкова голям отвор, който разкрива вертикално разположена двойна камера, а за да разберете повече за iPhone 8, просто посетете тези връзка.

Източник: 9to5mac

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.