imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Поканите за октомврийското Apple събитие са изпратени!


Най-значимото Apple събитие за годината вече остана в миналото. Технологичното мероприятие премина под покрива на Steve Jobs Theatre преди повече от месец, но това не означава по никакъв начин, че Apple няма да ни изненада отново и то съвсем скоро. Точно както очаквахме, в края на този месец ще дебютират още няколко нови продукта на компанията, за което свидетелстват и отправените преди броени часове покани за предстоящото събитие.

На първо място, обръщаме внимание на мястото. За разлика от Apple Special Event през месец септември, този път Apple няма да ни отведе към подземната Steve Jobs Theatre аудитория, но не само мястото на събитието е необичайно. Технологичното мероприятие ще се проведе на 30 октомври (вторник) с начален час 17:00 ч. наше време (10AM EST) в Ню Йорк, но нека разгледаме и любопитните покани, чрез които този път Apple загатва с какви продукти ще ни изненада по време на своето четвърто събитие в рамките на тази година.

Mac! Mac! Mac!

Точно това е заглавието на една от поканите, а ние не сме изненадани по никакъв начин. Все пак вече преминахме пред доста прогнози за преносим компютър с диагонал на екрана от 13 инча и дисплей панел, идентичен на този, с който се отличава актуалното 13 инчово MacBook Pro поколение, но това не е всичко. Източниците загатват, че цената няма да се различава кой знае колко от тази на актуалното MacBook Air поколение, а ние ви припомняме, че очакваме да видим и актуализирани поколения на iMac и Mac mini.

3rd generation iPad Pro!

Второто заглавие от изпратените покани, подобно на първото, отново не може да ни изненада, но за сметка на това вероятно ще зарадва голяма част от потребителите на iPad. Ако се доверим на всички прогнози и iOS 12, изцяло новото iPad Pro поколение ще се отличава с разпънат екран и вградена TrueDepth предна камера. Освен с характерните промени за iPhone X, разработката ще може да се похвали с диагонал на екрана от 11 и 12.9 инча и вграден процесорен чип A12 Bionic, но има и още нещо. Вероятно прогнозираното iPad Pro поколение ще разполага с 18 ватово USB-C зарядно устройство в комплекта.

Вероятно продуктите, върху които компанията поставя акцент в своите покани са водещите за събитието. По време на очакваното технологично мероприятие на Apple може да се запознаем и с очакваната AirPower безжична зарядна поставка, второто поколение на Apple Pencil и с прогнозираната кутия за AirPods с вграден модул за безжично зареждане на батерията. За да разберем дали това ще се случи, ще трябва да изчакаме още десетина дни, но има и още нещо. Премиерата на iPhone XR за България наближава, а за да разберете как да сте сред първите притежатели на устройството, посетете тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.