imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Страхотното приложение Pokemon Go за iOS съвсем скоро и в Европа


Любопитното приложение ще ви предложи една страхотна игра, която вече е достъпна за безплатно сваляне в САЩ, а само за няколко дни се сдоби със завидните над сто милиона потребителя.

Оригинално разработената игра от Nintendo се радва на огромен интерес от страна на медиите, благодарение на което набира изключително голяма популярност, като вече заема топ позиция в диаграмата на App Store. Не трябва да забравяме, че интересната игра е разработена преди много време за гейм конзолите на Nintendo, което допринася за нейното търсене към днешна дата и от потребителите на iOS устройства.

screen-shot-2016-07-11-at-11-55-04

Според доклад на Wall Street Journal, само в рамките на няколко дена, страхотното приложение ще стане достъпно и за акаунти, регистрирани извън САЩ. Най-нетърпеливите потребители откриха възможност, благодарение на която с една малка настройка променят своята локация на такава в САЩ, с което приложението автоматично става достъпно за сваляне. Страхотната видео презентация на играта може да видите тук:

Въпреки огромния интерес, все още не е ясно дали приложението ще предложи една задълбочена версия на забавната игра или ще ни запознае със съкратен вариант, към който доста бързо ще бъде изгубен интерес. Припомняме ви, че с любопитното приложение, Nintendo прави повторен опит за стъпване в игровата среда на iOS, след като първата разработка, наречена Miitomi, беше приета като едно голямо разочарование.

Screen Shot 2016-07-12 at 11.22.20 AM

Страхотното приложение предлага забавление от един нов тип. Venusaur, Charizard, Blastoise, Pikachu, както и много други “покемони”, са открити на земята, а за да ги заловите, просто трябва да обуете своите обувки и да започнете интригуващото преследване.

Източник: 9to5mac

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.