imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Поправка на неприятната Cellular Update Failed грешка в iOS 12


Ако все още не сте инсталирали iOS 12, имаме една добра новина. Разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения и не само. Официалната версия на новата система е достъпна за всеки потребител. За да разберете как да я инсталирате по правилен начин, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем как да се справите с неприятната Cellular Update Failed грешка, която бихте могли да срещнете, след като инсталирате iOS 12.1.2.

Промените във втората поправка на прървата актуализация не са кой знае колко сериозни, особено ако използвате вашия iPhone или iPad в рамките на нашата държава и с мобилен оператор, който не поддържа новата eSIM технология. Първата грешка, която отстранява актуализацията е свързана именно с втората дигитална SIM карта, с която могат да се похвалят последните XR, Xs и Xs Max поколения iPhone, докато веднага след нея се подрежда и още една малка поправка, която премахва грешка, свързана с мобилния пренос на данни в рамките на Турция, но нека видим какво да направите при появата на Cellular Update Failed, колкото и малко вероятно е това да ви се случи.

  • Отверете системните настройки, като докоснете върху Settings.
  • Преминете към раздел Cellular.
  • Изключете полезната Wi-Fi Calling настройка и затворете настройките.

Вероятно описаните стъпки ще окажат положителен резултат, но ако това не е таква, винаги може да се опитате да отстраните грешката, като преминете отново през раздел Cellular на системните настройки, но този път докоснете върху Cellular Data Options. Остава само да изберете Enable LTE, да сложите една отметка пред Data Only и сте готови и с тази малка настройка. Описаните стъпки са доста лесни за изпълнение, но нека да се върнем към промените в iOS 12.1.1.

Официалната версия на първата поправка ще ви позволи да използвате Haptic Touch и в раздел Notifications. За да видите какво се крие зад избрано известие, трябва да задържите пръст върху него, докато не усетите леко вибриране, докато при iOS 12.1.2 нещата стоят по доста по-различен начин. Заедно с отстраняването на малките грешки, разработката подобрява и защитата на вашето устройство, а за да я инсталирате, отворете Settings, General, Software Updates и докоснете върху Download & Install, като преди това трябва да се уверите, че батерията е заредена на 100 процента.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.