apple-music-ad-oct-imagazin-bg

Ето и поредната видео реклама на услугата Apple Music

#Новини
2016. 10. 13.

Съвсем скоро се запознахме с последната забавна реклама на Apple Music, като в нейната нетрадиционна продължителност се срещнахме с известни личности, като James Corden, Jimmy Iovine, Eddy Cue и Bozoma Saint John. Днес идва ред и на следващото рекламно видео, с което компанията от Купертино поставя акцент върху промените в услугата, които, разбира се, идват с iOS 10.

Новите рекламни кадри са споделени в официалния YouTube канал на Apple, а тяхната продължителност от почти минута и половина ще ви запознае както с един още по-изчистен и интуитивен дизайн, така и с всички възможности, които предлага обновената услуга.

Забавното видео се откроява със заглавие Explore the All-New Apple Music и в една доста динамична среда ви запознава с обновения раздел For You, както и със страхотната възможност да запазите предпочитано музикално съдържание на вашето устройство, което по-късно може да преслушате, дори когато не разполагате с активна интернет връзка.

Динамичните рекламни кадри няма да пропуснат да ви представят и възможността да погледнете какво се случва на живо в студиото на добре познатия канал Beats 1, в който доста често се появяват известни личности, като Drake, Zane Lowe и Pharrell.

Заедно с основните промени, върху които акцентират любопитните рекламни кадри, настоящето видео ще ви позволи да хвърлите един поглед и върху обновения дизайн на още няколко раздела, като този, в който организирате вашите музикални списъци и, разбира се, Sharing content.

След като в една приблизително кратка продължителност компанията от Купертино представи всички промени, които може да ви предложи обновената услуга Apple Music, идва време и за краткото послание, което отправя динамичното рекламно видео “Never stop listening.”

Повече за Apple Music може да разберете, като посетите следната връзка, а за най-съществената 10-та актуализация на iOS, като натиснете тук.

Добави коментар