imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Поредната динамична реклама на новите Powerbeats Pro слушалки


Малко след представянето на висококачествените AirPods 2 слушалки на Apple преди около близо месец, беше показано и страхотното Powerbeats Pro предложение на Beats. Разликите между висококачествените безжични слушалки и Powerbeats3 Wireless, не само, че не са за подценяване, но и са абсолютно достатъчни, за да ви се прииска да изпробвате новите слушалки на дъщерната компания на Apple още сега, но нека разгледаме и поредната видео реклама на разработката.

Powerbeats Pro разполагат със собствена кутия за зареждане, която може да зареди напълно почти 5 пъти слушалките или да достигнете до 24 часа комбинирана продължителност на вързпроизвеждане на звук и не само. Разработката може да ви изненада и със своето петминутно бързо зареждане, което ще ви позволи да се насладите на страхотните слушалки в продължение на до час и половина в режим на слушане на музика, но това не е единствената разлика, спрямо предното поколение. Компанията акцентира върху по-мощен и балансиран звук и по-добрата шумоизолация на слушалките.

В значително по-елегантния корпус на Powerbeats Pro намира своято място и характерният за последното поколение AirPods чип H1. Благодарение на него, ще получите по-висока стабилност на работа, два пъти по-бързо изграждане на връзка с устройство, 1.5 пъти по-бързо осъществяване на телефонно обаждане, 50% повече време за разговор с едно зареждане и не само. Всеки потребител може да активира интелигентния асистент чрез стандартната гласова команда Hey Siri.

Powerbeats Pro са водоустойчиви и идват в комплект с куки и четири размера накрайници, което позволява не само безупречно закрепване на слушалките, но и ги превръща в изключително удобен спортен аксесоар. Слушалките разполагат с четири разцветки на корпуса – червен, син, кафяв и розов, а ние няма да пропуснем да ви информираме, когато висококачествените Powerbeats Pro се появят и в магазините на iStyle България.

Източник: beatsbydre

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.