imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Поредната и то добре изглеждаща концепция на iOS 13


Последната версия на мобилната операционна система се отличава с доста нови възможности и промени, но все пак не трябва да забравяме, че тази разработка дебютира през септември, което означава само едно. По съвсем естествен начин, вниманието на всички започва да се насочва малко по малко към следващата версия на предложението или към iOS 13, а ние ще ви запознаем с поредната и то доста добре изглеждаща концепция на очакваната система, която този път е пречупена през дизайнерската призма на Leo Vallet.

Според повечето интересни концептуални варианти на очакваната система, през които сме преминали към днешна дата, iOS 13 ще може да се похвали с тъмен режим на темата, изцяло нов Guest потребителски режим, компактна индикация за нивото на звук, както и с малки промени в режим на заключен екран и Control Centre, но има и една малка особеност. Това са само предположения, които по никакъв начин не са подкрепени от Apple. До старта на WWDC 2019 остават само само още няколко месеца, което ознчава само едно. Съвсем скоро ще се запознаем и с всички промени, с които ще може да се похвали официалната версия на предложението.

Заедно с всички визуални промени, очакваме да видим и сериозни подобрения в скоростта на работа и стабилността на iOS 13, в което отношение сме сигурни, че разработчиците от Apple няма да ни разочароват, но нека разгледаме и интересната концепция на Leo Vallet, която изглежда доста реалистично.

Все още е прекалено рано да правим каквито и да било прогнози, макар и да сме сигурни в едно. Apple ще се опита по всякакъв начин да оптимизира работата на вашето iOS устройство. Преди около два месеца се появи и първото доказателството, че системата вече разполага с работещ вариант. В сървърите на MacRumors са регистрирани няколко посещения, водещи към IP адрес на Apple и от устройства, задвижвани с iOS 13. Разработчиците от компанията вече тестват системата в реални условия, а на нас не ни остава нищо друго, освен да изчакаме до появата на първата бета.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.