imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Поредната малка и удобна функция в iOS 10


Световната конференция на разработчиците WWDC 2016, която приключи на 17-ти юни, остави след себе си бета версии на операционните системи macOS Sierra, watchOS 3, tvOS 10, както и на 10-тата актуализация на мобилната операционна система iOS, на която днес за пореден път ще обърнем внимание.

В предните ни статии, свързани с iOS 10 споменахме, че актуализацията се отличава като най-съществената от всички до този момент, а наличието на многобройните нови функции и приложения я правят много по-лесна и интуитивна от всички свои предшественици.

ios-wwdc

Измежду всички промени, компанията от Купертино поставя фокус върху 10 основни, с които и представя очакваната операционна система на Световната конференция на разработчиците. В някои от тях може да срещнете наличието на изцяло обновен режим на заключен екран, предлагащ страхотни нови функции, които поддържат 3D Touch, интеграцията на Siri с нефабрични приложения, което разширява функционалността на интелигентния асистент многократно, както и страхотни промени в приложението Photos, благодарение на които iOS 10 ще може да разпознава различни лица и обекти, присъстващи във вашите снимки, както и да ги организира в различни категории.

Screen Shot 2016-06-14 at 17.05.52

Новата функция, с която ще ви запознаем днес, не е голяма, дори обратното, но за пореден път показва стремежа на Apple-ските разработчици към перфекционизъм. При всички предни версии на мобилната операционна система, всеки потребител имаше възможност да зададе неограничен брой приложения за сваляне, но когато искаше да акцентира върху някое от всички, единственият вариант беше да изключи или зададе пауза на всички останали задачи. 10-тата актуализация на iOS разполага с функция, благодарение на която имате възможност да зададете приоритет върху избрано приложение в процес на сваляне, което автоматично задава пауза на всички останали задачи.

Screen Shot 2016-06-29 at 11.32.23

Подобно на всички останали нови функции, и при настоящата повикването става благодарение на 3D Touch, а малката, но изключително удобна промяна, заедно с още много като нея, правят операционната система много по-бърза и лесна за работа.

Всички останали промени, които може да предложи очакваната актуализация на мобилната операционна система iOS може да видите, като натиснете тук, а ние ще продължим да ви информираме за всяка промяна, предоставена от разработчиците, които разполагат с любопитната бета версия.

Припомняме ви, че най-голямата, 10-та актуализация на iOS, ще бъде пусната през септември, когато ще дебютира и iPhone 7, за който може да разберете повече, тук.

Източник: macrumors

Beoplay Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.