imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Поредната скрита възможност във вашето iOS устройство


Новата версия на мобилната операционна система се отличава с появата на доста значими възможности и функции, до които се подреждат и никак не малко скрити промени. Повече за тях може да разберете, като посетите следната връзка, а ние ще върнем лентата към една бихме казали отново скрита възможност, до която всеки от вас може да стигне през заложеното приложение Clock.

Не може да бъдем сигурни, че удобната Stop Playing функция ще намери място и във вашето ежедневие, но пък няма никаква причина да не знаете за нейното съществуване. Вероятно част от потребителите често заспиват докато гледат телевизионно предаване, филм или с книга в ръка, но ако предпочитате това да се случи докато слушате любимо музикално парче, вашият iPhone може да спре неговото възпроизвеждането след определен и предварително зададен период от време.

Единственото нещо, което трябва да направите за целта е да отворите заложеното приложение Clock, след това да преминете към раздел Timer и да докоснете върху When Timer Ends. Остава само да превъртите всички тонове, които биха могли да се стартират, докато стигнете до най-долната част на екрана и да сложите отметка пред Stop Playing. Запазете малката настройка, като докоснете върху бутон Set, който се намира в горната дясна част на екрана, изберете след колко време желаете да се активира функцията и сте готови.

Вече може да стартирате някое парче през Apple Music, Spotify, YouTube или през което и да е друго приложение, а когато изтече предварително зададеното време, вашето iOS устройство ще прекрати възпроизвеждането на съдържанието автоматично и то без да бъдете уведомени по никакъв начин за това действие, което е съвсем разбираемо. Все пак се предполага, че вече спите, а за да разберете повече за възможностите, с които може да се похвали iOS 11 – посетете тази връзка.

mbair retina vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.