imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Поредната свежа реклама на Apple с участието на Animoji


Възможностите в последната версия на iOS определено са в състояние да ни впечатлят, но измежду тях съществуват и доста промени, оказващи отражение единствено върху смартфона на Apple от най-висок клас, което е съвсем разбираемо. Все пак iPhone X се отличава не само с разпънат във всеки край OLED екран и липсващ Home бутон, но и с една иновативна биометрична система, благодарение на която смартфонът може да разпознае лицето на своя потребител по изключително бърз и точен начин.

Всичко става чрез вградената TrueDepth предна камера. Устройството проектира 30 хиляди невидими точки върху вашето лице, чрез което изгражда негов триизмерен модел, а останалата част от процеса е съвсем ясна. Инфрачервената камера прочита вече изградената структура и я изпраща към мощния A11 Bionic процесор, като тези данни биха могли да се използват не само за отключването на iPhone X. Технологията оказва отражение и върху редица игри и приложения с елементи на добавена реалност, за което свидетелства и новата Animoji видео реклама, предназначена за потребителите на бранда в рамките на Корея.

За да се възползвате от забавните анимирани емотикони, просто трябва да изберете някое предложение измежду всички налични, като еднорог, прасе или пък лисица и да застанете пред предната камера на устройството. Точно този вариант, който сте избрали, не само ще следва, но и ще възпроизвежда всяко движение на вашето лице, мимика или жест и то в реално време. Съобразно анимирания емотикон, вашият глас ще бъде трансформиран по тематичен начин, а за да направите кратък запис на Animoji и да го изпратите на приятел, ще се наложи да отворите заложеното приложение Messages.

Започнете разговор, докоснете върху стандартния App Store бутон, след това върху първата икона до него, визуализираща лицето на анимирана маймуна и изберете някое от наличните предложения, като плъзнете пръст към долната страна на екрана. Погледнете към предната камера и направете интересно движение, за да видите по какъв начин ще реагира избраният анимиран емотикон. Докоснете върху стандартния бутон за запис, отправете послание към ответната страна, след това изпратете новия проект и сте готови, а за да видите какъв резултат бихте постигнали с тези стъпки, просто стартирайте приложените Animoji рекламни видеа на iPhone X.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.