imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Поредната видео реклама на Apple с участието на Mac


Ако тепърва разопаковате своя нов настолен или преносим Mac, а до този момент никога не сте използвали macOS компютър, трябва да знаете, че стъпките, които трябва да изпълните, за да стартирате и конфигурирате машината са съвсем лесни и интуитивни, но има и още нещо. Пред вас ще се разкрие един изключително широк набор от възможности, за което свидетелства и поредната Mac видео реклама на Apple.

Просто отваряте кутията, включвате вашия нов Mac и идва моментът да преминете към една непозната към днешна дата операционна система за вас, но това не трябва да ви плаши по никакъв начин. Достатъчен е един изключително кратък период от време, за да свикнете с всички възможности на последната версия на macOS, но преди това, трябва да активирате и конфигурирате своя нов компютър.

За да използвате своя Mac, трябва да разполагате с Apple ID акаунт. Свържете разработката към безжичен интернет и последвайте описанитe стъпки, но има и една малка особеност. Ако вече разполагате с iPhone или iPad, просто въведете данните на вашето съществуващо Apple ID и сте готови.

За да прехвърлите вашето съдържане от PC към Mac, трябва да преминете през няколко стъпки. Заедно със съдържанието на работния плот и вашите документи, със заложената Migration Assistant разработка в macOS Mojave ще може да направите трансфер и на всички акаунти, писма, контакти, отбелязани събития в календара и всякакъв друг вид документи. Достатъчно е само да стартирате приложението, да изберете From a Windows PC и да следвате описаните стъпки.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.