imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Поредните тестове на основната камера в iPhone X


Не е никаква тайна, че основната камера във всяко едно, дори не само от последните поколения iPhone може да се справи по един превъзходен начин със снимките на дневна светлина или в прилично осветени помещения, което се отнася и за иновативното десето. Зад твърдението определено може да застане колекцията от снимки, направена от главният фотограф на CNET преди около два месеца, но днес ще разгледаме една малко по-различна компилация.

Ако трябва да бъдем честни, снимките на Ben Lovejoy от 9to5mac не са кой знае колко разнообразни, но това не е толкова важно, колкото идеята, която се крие зад тях. Авторът поставя разработката в режим на снимане не само в сравнително затъмнена среда, но и в малките часове от денонощието и то без никакво допълнително осветление, а преди да ги разгледате, трябва да знаете, че те не са обработвани по никакъв начин.

Първата снимка е направена не само непосредствено преди залез слънце, но и преминава през двоен стъклопакет, след като Ben Lovejoy се е постарал да премахне всякакъв вид допълнително осветление, което би могло да се отрази в стъклото. Резултатите са повече от впечатляващи.

Следващото предложение, подобно на първото, отново преминава през двойния стъклопакет, но с една малка разлика. Този път слънцето е в малко по-високо положение, докато резултатите в никакъв случай не са по-малко впечатляващи.

Идва ред на третата снимка, която може и да не е направена през малките часове от денонощието, но пък навън е изцяло тъмно. Ben Lovejoy отново притиска задната страна на своя iPhone X върху двойния стъклопакет, а ние вече може да бъдем сигурни, че вградената 12 мегапикселова двойна камера в иновативното десето поколение се справя по превъзходен начин не само със снимките в добре осветена среда, но и с тези при приглушена или изцяло липсваща.

Повече за възможностите, с които се отличава смартфонът на Apple от най-висок клас може да разберете, след като посетите тази връзка.

Източник: 9to5mac

iPad June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.