imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Portrait Lighting при iPhone 8 Plus: кратки видео съвети


На пръв поглед, актуалното осмо поколение iPhone напомня значително за своя предшественик, но не трябва да забравяме, че разликите между двете устройства са доста съществени. Реално погледнато, приликите между тях се изразяват единствено в размерите на корпуса и дизайна на стъкленото покритие, което е разположено върху екрана на разработките, а ние ще ви покажем как да използвате Portrait Lighting или по-точно с тази задача ще се ангажират двете нови видеа на iPhone 8 Plus.

За да се възползвате от новия режим на снимане в заложените приложения Camera и Photos се нуждаете не само от вградена двойна камера и iOS 11, но и вашето устройство трябва да разполага с процесорен чип A11 Bionic, чрез което съвместимите с Portrait Lighting предложения се свеждат до iPhone 8 и очакваното десето поколение. Въпреки вградената двойна камера при поколение 7 Plus, устройството не поддържа новия режим, но нека видим и какви стъпки трябва да предприемете за да се докоснете до него, стига да разполагате с iPhone 8.

В своята кратка продължителност от малко над половин минута, първото ново видео от поредицата How to показва доста ясно по какъв начин може да активирате страхотната възможност. Преди всичко се налага да отворите приложението Camera, след това трябва да преминете в режим Portrait Lighting, като плъзнете с пръст отдясно наляво и да изберете сцена. Остава само да направите снимката по стандартен начин и сте готови.

По всичко изглежда, че всеки потребител може да направи снимка в новия Portrait Lighting режим по изключително лесен начин, което важи и за стъпките, които трябва да предприемете, за да модифицирате сцената на снимка, която вече сте направили. Просто отворете изображението през заложеното приложение Photos, докоснете върху Edit, изберете сцената, която прецените и запазете промяната.

Повече за iPhone 8 и 8 Plus може да разберете, като посетите тази връзка, а за възможностите, с които се отличава iOS 11, като натиснете тук.

BTS article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.