imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Нова и съвместима с възможностите на iPhone X версия на Clips


През първото тримесечие от настоящата година Apple загатна за появата на едно изцяло ново приложение за iOS, чрез което всеки потребител ще може не само да създаде кратко видео съдържание, но и да персонализира някоя от своите снимки или видеа по изключително лесен начин. През април се запознахме и с официалната версия на Clips, а днес ще направим преглед на последната актуализация на разработката, която отговаря на мощните технически характеристики на iPhone X.

За да инсталирате авторското приложение на Apple, трябва да потърсите Clips в App Store или да посетите тази връзка, но техническите изисквания вече са малко по-сериозни от около 50 мегабайта свободна памет и версия на мобилната операционна система поне 10.3. Вашето устройство трябва да разполага с около 120 мегабайта свободна памет и iOS поне 11.1 или с първата основна актуализация на системата, която се появи преди малко повече от седмица, но това е съвсем разбираемо, още повече след като разгледаме страхотните промени, с които се отличава предложението.

Както винаги, за да създадете статично съдържание в рамките на Clips, просто отваряте раздел PHOTO, правите желаната снимка и след това задържате върху HOLD TO ADD THIS PHOTO поне няколко секунди, като може да добавите и аудио съдържание. Ако искате да се впуснете в някой кратък видео проект, преминавате към раздел VIDEO, но измежду всички страхотни филтри, вече може да откриете и доста AR елементи, които да добавите към вашата снимка или видео по съвсем лесен начин и не само.

Последната версия на Clips ще ви позволи да си направите 360-градусова Selfie снимка, която след това може да модифицирате от всяка страна, но има и една малка особеност. За целта вашето устройство трябва да разполага с вградена TrueDepth камера, с каквато към днешна дата има единствено iPhone X. Повече за иновативното десето поколение може да разберете, след като посетите тази връзка, а за авторското приложение Clips, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.