imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iOS 10 се радва на огромен потребителски интерес


Преди малко повече от две седмици се запознахме с официалната версия на мобилната операционна система iOS 10, а любопитна статистика ни показва, че днес тя е инсталирана на 48.16% от всички съществуващи iOS устройства.

Успешното преброяване, с което може да се запознаете в долната графика, е създадено от един съвсем прост, но скрит за проследяване iOS Mixpanel, а огромният интерес към най-съществената актуализация на iOS съвсем не е случаен.

Видно от преброяването, новата операционна система вече надделява над предходната, която може да се похвали с 47.79% интерес, а 4.06 процента от потребителите все още използват своите устройства с iOS 8 или дори по-стари версии на емблематичната операционна система.

ios10adoptionratestwoweeks

През изминалата седмица, след официалното представяне на iPhone 7, над 34% от всички iOS устройства се сдобиха с новата, 10-та актуализация на операционната система, като процентът, който вече почти покри половината устройства, расте с всеки изминал час.

Разбира се, съществуват потребители, които предпочитат да забавят преминаването към iOS 10, за да избегнат евентуални бъгове, които вече определено са отстранени с актуализация 10.0.2. Вероятно точно поради тази причина, процентът на устройствата, които ще могат да се похвалят с новата версия на iOS, ще нарасне още повече, като вече изпревари миналогодишния интерес към своя предшественик.

Припомняме ви, че страхотната операционна система се характеризира с наличието на изключително много нови функции, изцяло обновен режим на заключен екран, управление на нефабрични приложения чрез стандартни за Siri команди, съществени промени и в повечето фабрично заложени app-ове, като Messages, Maps, услугата Apple Music и, разбира се, изцяло нов начин на работа на App Store.

Повече за страхотната мобилна операционна система iOS 10 може да научите, като посетите следната връзка, а за iPhone 7, с който тя дебютира, като натиснете тук.

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.