imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Повече от половината потребители се довериха на iOS 11


Вече изминаха около два месеца от появата на новата версия на мобилната операционна система, което време явно е напълно достатъчно на повече от половината потребители да се доверят на разработката. За да разгледате значимите промени, с които се отличава iOS 11 посетете тази връзка, а ние ще ви покажем точно с какъв потребителски интерес може да се похвали предложението към шести ноември, според последното преброяване на Apple.

През първите две седмици от съществуването си, iOS 11 достигна до около 38.5% от всички активирани устройства, за разлика от десетата версия, при която отново в рамките на този период процентът беше 48.16% според преброяването на Mixpanel. След като добавим още една седмица към първите две, нещата ще се променят значително. В рамките на този период, iOS 11 спечели доверието на 47% от потребителите, но нека видим точно на какъв интерес се радва предложението, след още един месец.

Почти два месеца след появата си, новата версия на системата достигна до 52% от потребителите, в което може да се уверите и сами, след като посетите страницата за поддръжка на App Store за разработчици. Съвсем очаквано, на второ място в класацията се подрежда десетата версия на предложението, която е инсталирана на 38% от всички активирани iOS устройства, а с някоя от по-старите версии на разработката се отличават единствено 10%.

Не трябва да забравяме, че с появата на iOS 10 се запознахме и с iPhone 7 и 7 Plus или с единственото ново устройство на Apple, което дебютира с предложението, докато с настоящата версия, до нас достигна поколение 8, 8 Plus и иновативното десето. Голяма част от потребителите преминаха към iOS 11 с десетото поколение преди броени дни, което оказва забавяне и в налагането на новата версия на операционната система, а за да разберете повече за нея, посетете тази връзка.

Източник: Apple

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.