imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Двойно повече произведени AirPods слушалки през 2018 година


Без никакво съмнение, безжичните AirPods слушалки се отличават като един от най-успешните продукти на компанията през последните няколко години. Техническите характеристики и удобствата, които предлагат са повече от задоволителни, но нека видим и поредното предположение на Ming-Chi Kuo от KGI, който вероятно вече знаете, че може да се похвали със своите изключително точни прогнози.

Нямаме никаква представа точно колко броя от безжичния аксесоар са продадени към днешна дата, но тази стойност със сигурност не е никак малка. Все пак през последното фискално тримесечие Apple реализира приход от това устройство в размер на завидните 3.2 милиарда долара, а според Ming-Chi Kuo през 2018 година компанията ще се погрижи да предостави на пазара двойно повече произведени единици от този аксесоар или някъде около 26 до 28 милиона AirPods слушалки.

Зад твърдението на анализатора от KGI застава и решението на Apple да замени производствената база на Inventec, която е ангажирана към днешна дата с доставките на AirPods с тази на Luxshare и то поради две основни причини. Китайската компания гарантира на Apple, че ще подобри процеса по сглобяване на безжичния аксесоар, което ще доведе и до значително по-голям производствен капацитет, макар и да не става ясно точно с какъв процент ще се увеличи.

Хитовата аудио разработка може да ви предостави безжичен вариант за пренос на аудио съдържание, в съчетание с високо качество. AirPods изразходват изключително малко енергия в процеса на работа, благодарение на което достигат до цели 5 часа продължителност на възпроизвеждане без прекъсване. Полезното калъфче, което е неразделна част от тях, също разполага с вградена батерия с живот до 24 часа в режим на зареждане, а за да се възползвате от нея, просто трябва да поставите вашите безжични слушалки в калъфчето.

Иновативните аудио слушалки разполагат с възможност да се свържат автоматично с вашето iOS устройство, а благодарение на вградените сензори в корпуса, връзката ще бъде преустановена, когато извадите лявата или дясната слушалка от вашето ухо.

Източник: MacRumors

iPhone SE Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.