3065744-poster-p-1-new-festive-frankenstein-holiday-ad

Още нещо за Apple и Франки в новата празнична реклама

#Новини
2016. 11. 25.

Франкенщайн и неговото сърдечно представяне в последните рекламни кадри на Apple определено привлякоха доста голям интерес. „Отвори сърцето си за всеки“ – това макар и съвсем традиционно коледно послание, беше отправено до всеки зрител по един докосващ начин. Сигурни сме, че видеото ви е направило впечатление и точно за това, в настоящата статия ще му обърнем малко повече внимание.

Отдалечен планински град, много сняг и, разбира се, една малка къщичка, откъсната от всичко. Някой излиза от нея, а точно когато взима своята пратка – малка кутия с две крушки, забелязваме, че това е Франкенщайн или по-точно, добре гримираният Брад Гарет. При положение, че все още не сте надникнали в страхотното видео, може да го направите, като натиснете тук и веднага ще разберете следващата стъпка на Франки.

3065744-inline-i-2-new-festive-frankenstein-holiday-adТрогателните кадри носят топлина и празнично настроение, но защо Apple публикува реклама, в която акцента не попада върху избран продукт или услуга? Сигурни сме, че голяма част от публиката би казала: “Франкенщайн използва iPhone 7”. Определено не бихме подминали този факт, но устройството изпълнява една стандартна за много по-стари устройства функция, а нашето внимание е насочено в съвсем различна посока.

3065744-inline-i-1-new-festive-frankenstein-holiday-adApple се гордее с всеки произведен продукт, но все пак наближават дългоочакваните празнични дни – точно тези, които трябва да ни припомнят да бъдем по-добри, както с близките си, така и с всички които ни заобикалят. Една страхотна отправна точка, с която Apple иска да ни освободи от всички предпразнични реклами, които ни затрупват с многобройни брандове и продуктови предложения.

3065744-inline-i-3-new-festive-frankenstein-holiday-adТочно така: “Ние произвеждаме страхотни продукти, с които се гордеем, но нека не забравяме най-важното!”

Надяваме се, че страхотните кадри допринасят и за вашето празнично настроение, а ние няма да пропуснем да ви запознаем и със следващата реклама, на която вероятно ще се насладим съвсем скоро.

Източник: fastcocreate

Добави коментар