imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Повече за извивката на екрана при iPhone 8


След около половин година, а може и по-малко, Apple ще ни запознае с един изключително иновативен iPhone и това не ни изненадва по никакъв начин. Все пак само преди няколко месеца се навършиха точно десет години от появата на оригиналното устройство, но нека отправим поглед към очакваното 5.8 инчово предложение.

iPhone 8 ще може да се похвали с три различни по размер варианта, като настоящите предложения от 4.7 и 5.5 инча при седмото поколение няма да претърпят промяна. За сметка на това, точно между тях ще се появи и един изцяло нов вариант с извит във всеки край OLED панел и диагонал на екрана от 5.8 инча, а ние отправяме поглед към неговата интересна извивка.

02_iphone8_possible_concept

Припомняме ви, че външните размери на устройството няма да се различават значително от тези, с които може да се похвали 4.7 инчовото изпълнение на iPhone 7. Рамката около екрана ще бъде премахната, докато според един съвсем нов доклад на Nikkei, стъкленото покритие върху OLED панела ще може да се похвали със съвсем лека извивка, за разлика от тази, с която се характеризира Samsung Galaxy S7 edge.

iphone-8-edge

Въпреки че горното предположение не е потвърдено, промяната изглежда доста практична. Все пак огромната 3D извивка при корейската разработка заема значително по-голяма част от използваемото пространство спрямо очакваната 2.5D извивка при iPhone 8. Просто един по-приятен на допир и по-функционален вариант, особено при положение, че искате да преминете примерно към своя Control Center.

iphone-8-concept-cover

Вероятно вече се досещате, че всеки път когато прокарате пръст през извивката в доната част на екрана, очакваното осмо поколение ще знае, че се опитвате да достъпите до горната възможност, а за да разберете повече за иновативната разработка, посетете следната връзка.

Източник: macrumors

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.