imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Промяна на нивото на звуците, които възпроизвежда iOS


Няма никаква нужда да разглеждаме вариантите за промяна на нивото на звуците, които се стартират при известие или пък входящо обаждане, отправено към вашето iOS устройство. Всичко става чрез разположените от дясната страна на корпуса бутони за включване на тих режим, усилване и намаляване, но има и няколко малки особености, върху които поставяме акцент.

На първо място обръщаме внимание на бутона за активиране на тих режим. Достатъчно е само да го включите и вашия iPhone или iPad няма да стартира никакъв звук при което и да е входящо повикване и известие. Единственото нещо, което ще се случи е възпроизвеждане на вибрация, но нещата, примерно при стартирано видео през YouTube или пък някоя игра стоят по коренно различен начин.

Според приложението или играта, на която се наслаждавате, разработката може и да игнорира включения тих режим, което не е чак толкова сериозен проблем. Просто трябва да използвате страничните бутони за усилване и намаляване на звука или пък скалата, която се намира в обновения Control Center, за да коригирате нивото и сте готови, но с това ваше действие отново може да не постигнете желания резултат.

Физическите бутони по подразбиране се използват за коригиране на силата на звук при входящо повикване или известие, но има и една малка особеност. При стартирано приложение или игра, чрез тях може да промените нивото на звук, което възпроизвежда съответната разработка, а за да бъдете сигурни, че това ще се случи, отворете Settings, след това Sounds и изключете Change with Buttons в раздел Ringer and alerts.

Повече за всички промени и нови възможности, с които се отличава iOS 11 може да разберете, след като посетите тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.