imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Малко повече за новата Pre-Order възможност в App Store за iOS


Заедно с всички визуални и технически промени, с които се отличава App Store в iOS 11, магазинът за приложения вече може да се похвали и с още няколко нови възможности, стига съответните разработчици да се възползват от тях.

Повече за промените в App Store, които идват с новата версия на системата може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние имаме една добра новина. Вече всеки разработчик на приложения може да се възползва от удобната Pre-Order възможност, но и при няколко малки особености. Полезната предварителна поръчка на приложение може да бъде активна в рамките на от 2 до 90 дни преди официалното стартиране на проекта, както и единствено върху изцяло нови разработки.

Без значение от вида на актуализацията, тя не може да бъде качена за предварителна поръчка, което е съвсем разбираемо, а за да придобиете по-голяма представа за промяната, просто си спомнете за Super Mario Run. Определен период преди да дебютира играта, всеки потребител разполагаше с възможност да направи предварителна поръчка. Предложението присъстваше в App Store, а за да бъдете от първите потребители, които ще се възползват от неговата официална версия, просто трябваше да докоснете върху бутон Pre-Order и да изчакате да бъдете уведомени.

Всяко качено приложение или игра в режим на предварителна поръчка ви предоставя вариант да се запознаете с неговото описание, както и с датата, на която ще се появи официалната версия на разработката, но това не е единствената промяна, която оказва отражение върху потребителите на App Store. Разработчиците на iOS приложения вече разполагат с възможност да направят отстъпка от продажната стойност на своето приложение или пък съответен абонамент на всеки новоприсъединил се потребител или пък на всеки, който се е възползвал от предварителната поръчка.

Източник: 9to5mac

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.