imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Повече за новата Type възможност в Instagram за iOS


Изцяло новото Direct приложение на Instagram вече може да бъде свалено от избрана част от потребителите в САЩ, но това не трябва да ни притеснява. Съвсем скоро и вие ще разполагате с право да се възползвате от разработката, към която социалната мрежа за споделяне на снимки и видео съдържание ще прехвърли всички започнати разговори, подобно на Facebook Messenger, но нека разгледаме и следващата интересна промяна в Instagram.

Благодарение на новата Type възможност, която все още е в тестови вариант, всеки от вас може да публикува текстово съдържание, дори без да прилага каквото и да е изображение или видео към него. Промяната се отразява поетапно, а за да я изпробвате, просто обновете Instagram с последната налична версия и потърсете съответната икона в долната част на екрана, точно до Boomerang и Rewind. Остава да въведете текст, след това да изберете фон и сте готови, което ни напомня за подобна възможност в един основен конкурент на разработката.

Реално погледнато, Instagram не може да се похвали с кой знае колко иновативни решения. Голяма част от възможностите в платформата са взаимствани предимно от Snapchat, но това не означава, че те не постигат желания успех. Към днешна дата раздел Stories може да се похвали със завидните над 300 милиона посетители на дневна база, а съвсем скоро всеки от тях ще може да се възползва и от още една любопитна промяна.

Поредната вдъхновена от Snapchat възможност в приложението на Instagram въвежда изцяло нов и вероятно доста полезен вид известия. Ако направите снимка на екрана, докато се намирате в профила на ваш приятел или познат, той ще бъде уведомен, но само ако повторите вашето действие повече от веднъж в рамките на няколко секунди. До влизането в сила на тази промяна ще трябва да изчакаме още няколко седмици, а за да разберете повече за социалната платформа, просто посетете тази връзка.

Източник: Cult of Mac

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.